Liberty Haze

12.0078.00

Deze winnaar van de 2011 High Times Cannabis Cup vergaarde al snel bekendheid en bewondering voor haar aantrekkelijke eigenschappen. Ze is een snel bloeiende soort en heeft een uitgesproken smaak. Liberty Haze ontleent haar eigenschappen aan een indrukwekkende verzameling genen en kweekt in korte tijd een middelhoge, bossige plant. De toppen zijn limoengroen, zwaar met kristallen bedekt en hebben meestal veel rode haartjes. Gebruikers houden van haar verkwikkende en krachtige limoensmaak. Ze zal je raken met een motiverende high, ideaal voor een opbeurend humeur.

Liberty Haze is een Sativa/Indica-hybride die haar genen erft van soorten met een lange gecompliceerde geschiedenis. G13 wordt verondersteld te zijn ontwikkeld door het Amerikaanse medische marihuana-onderzoek van de CIA in de jaren 60 en 70. Hoewel de oorsprong onzeker is, weten we dat het een geweldige wietsoort is. G13 werd gehybridiseerd door Chem Dawg 91 om de hybride Liberty Haze te creëren. Ze groeit snel en zal je rijkelijk belonen.

Hoogte en opbrengst

Het kweken van Liberty Haze is geen moeilijke taak. Ze blijft kort van gestalte en heeft een minimale aandacht van de kweker nodig. Ze doet het zowel binnen als buiten goed en levert prijzenswaardige opbrengsten op. Zowel binnen als buiten zal ze niet hoger worden dan 110 cm waarbij je, indien je haar binnen teelt, een opbrengst mag verwachten van zo’n 600 gram per vierkante meter. Zet je haar buiten in volle grond dan zal de oogst je helemaal blij maken.

Wanner bloeit de Liberty Haze?

Liberty Haze blijft laag en zal een kort, gedrongen en bossig uiterlijk hebben. De plant zal rijpen om dicht opeengepakte lichtgroene toppen te ontwikkelen, waardoor ze er levendig en vrolijk uitzien. De toppen zullen bedekt zijn met witte trichomen en dunne rode haartjes bevatten die de toppen een goede aantrekkingskracht geven. Deze dame heeft 60 tot 65 dagen nodig om uit te groeien tot een volwassen plant die in oktober klaar is om geoogst te worden.

Smaken van de Liberty Haze

Tijdens het kweken geeft de plant aardse aroma’s af die aanvoelen als een wandeling door het bos. Na het drogen en grinden van de toppen, word je getrakteerd op intense houtachtige dennenaroma’s die heel de kamer zullen vullen. De geur wordt scherper bij het aansteken. De smaak zal citrusaroma’s hebben met kruidige ondertonen die op een cocktail lijken. Je zult ook een pepersmaak ervaren die contrasteert met de andere smaken.

Effecten na het roken

Als je eenmaal een paar hijsjes Liberty Haze hebt genomen, zullen haar effecten snel voelbaar worden. Je zult merken dat je ogen een beetje zwaar worden als een intense lichamelijke high zich door je lichaam verspreidt. De effecten kunnen desoriënterend aanvoelen omdat ze snel opkomen, maar dit gevoel vervaagt vrijwel onmiddellijk. De lichaamshigh wordt gekenmerkt door ontspannen spieren en een algehele lichaamsontspanning. Het is niet overweldigend en zal je niet aan de bank gekluisterd houden.

Een paar minuten later ontstaat er een cerebrale opwinding als de Sativa-genetica in werking treedt. Het zal een golf van motivatie en energie door je hoofd sturen terwijl je je helemaal happy gaat voelen en euforie het overneemt. Dit merk je vooral omdat je werkelijk overal om gaat lopen giechelen. Na een tijdje word je in een filosofisch en meditatief rijk gegooid waar je creativiteit de hoogte inschiet. Ze is ideaal voor creatievelingen zoals tekenaars, zangers en schilders. Gebruik haar op elk moment van de dag voor die welverdiende pauze voordat je weer aan het werk gaat.

Extra informatie

Merk: No selection

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

100 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

G13 x Chem Dawg 91

Effect: No selection

Blij, Energie, Euforisch

Smaak: No selection

Citrus, Pijnboom, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liberty Haze” te beoordelen