Runtz Muffin

12.0078.00

Hoewel deze fantastische cannabissoort geen ‘Runtz’ is uit de Runtz-familie, is ze toch iets om te koesteren. Stel je een soort voor die je alles biedt wat je van begin tot eind wilt? Ze is een Indica-dominante soort die gemakkelijk te kweken en te onderhouden is. Ze is ideaal voor beginnende kwekers en zal de kwekers goed belonen. Ze heeft een korte bloeiperiode en biedt een opbrengst met zowel Indica- als Sativa-effecten. Wees klaar voor een opgewekte, euforische, ontspannen, gelukkige en diep kalmerende high. Bestel vandaag nog je zaden en geniet van een heerlijke rookervaring.

Runtz Muffin Plezierige Geuren en Verleidelijke Smaak

Runtz Muffin is een pracht product van Barney’s Farm. Ze hebben deze ongelooflijke Indica-dominante soort gecreëerd door indrukwekkende genetica te hybridiseren. Ze kozen voor Zkittlez, Gelato #33 en Orange Punch, wat resulteerde in een smaakvolle variëteit die smeekt om gerookt te worden. Ze is een 70% Indica en 30% Sativa soort die effecten biedt uit beide werelden.

Rookverslag/Effecten van Runtz Muffin

Als het gaat om haar effecten, betekent Runtz Muffin zaken, met een stevige klap ondersteund door een THC-gehalte van 29%. Haar effecten zullen voornamelijk Indica zijn, gekenmerkt door een aanvankelijke hoofd high met euforie. Het geeft een gevoel van eigenwaarde met verhoogde energieniveaus en geluk. Je zult je opgetogen voelen terwijl je geest alle negatieve gedachten laat varen.

Na verloop van tijd zal de euforie overgaan in diepe ontspanning. Je lichaam wordt overspoeld door warmte en je spieren ontspannen alsof je een massage krijgt. Je wordt kalm en traag terwijl je wegzakt in de plek waar je zit. De high is sterk verdovend en ideaal voor gebruik ’s avonds. Het heeft enkele medicinale waarden, waaronder het omgaan met stress en angst, terwijl de lichamelijke high perfect is om fysieke pijn te verlichten.

Uiterlijk, Geur en Smaak van Runtz Muffin

Runtz Muffin zal zowel Indica als Sativa karakteristieken vertonen. De plant zal verschillende hoogtes bereiken, afhankelijk van waar je haar hebt gekweekt. Haar zijtakken zullen aan het einde van de bloei bedekt zijn met grote harsrijke toppen en exotische geuren afgeven.

Wanneer de toppen zijn gedroogd en uitgehard, zullen ze je omhullen met een geur die doet denken aan een bezoek aan je favoriete snoepwinkel uit je kindertijd. De dichte smeulende geur zal je zorgen wegspoelen met een weelderige zee van romige fruitige snoep, ananas en citrusnoten. Het aroma zal tropische suikerzoete snoepjes, pittige ananas en sinaasappelsnoep-terpenen bevatten. Het is een zoete rook waar je steeds weer naar zult verlangen.

Kweekverslag van Runtz Muffin

Runtz Muffin zal zowel binnen als buiten verschillende hoogtes bereiken. Ze is gemakkelijk te kweken en zal niet veel eisen van de kweker. Buiten zal ze hoger groeien dan binnenplanten, dus wees voorzichtig als je een discrete kweker bent.

Wat je kunt verwachten:

  • 56 tot 63 dagen bloeitijd
  • Oogstmaand oktober
  • Binnenhoogte van 100 tot 120 cm
  • Buitenhoogte van 150 tot 200 cm
  • Binnenopbrengst tot 550 tot 600 gram per vierkante meter
  • Buitenoogst tot 1000 gram per plant

Dompel jezelf onder in een fruitige nieuwe wereld van liefde met Runtz Muffin.

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

28%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch

Effect: No selection

Blij, Euforisch, Ontspannend

Smaak: No selection

Berries, Fruitig, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Runtz Muffin” te beoordelen