Auto Night Queen

15.9559.95

Deze dame is een prachtige verschijning met stevige toppen en een geweldige uitstraling. Voor liefhebbers van vaste plakkerige Indica dominante toppen is zij ontegensprekelijk de ideale autoflower!
Haar unieke terpeenprofiel, samen met het pittige effect zorgen ervoor dat zelfs de meest ervaren ‘stoners’ er eindeloos van kunnen genieten.
Ze heeft een zeer hoog THC percentage, hoe je haar ook kweekt.

Groei van Auto Night Queen

De voorouders van Auto Night Queen zijn Afghaans en dit zorgt voor een sterke, stoer uitziende plant die best tegen een stootje kan. Dit maakt haar ideaal voor de beginnende kweker. Toppen of te fimmen, daar houdt deze dame echter niet van. Kweek je haar buiten en woon je in noordelijke streken, dan raden we je aan om haar tijdens dagen met hevige regen en koude temperaturen onder een afdak te zetten. Door haar overvloedige toppen is het best mogelijk dat ze tijdens de late bloei schimmel en toprot ontwikkelt als je niet oplet. In een kas of polytunnel, is het ontzettend belangrijk dat je zorgt voor goede ventilatie.
Sommige fenotypes zijn volwassen binnen 60 tot 65 dagen. En ook al kijk je o erg uit naar de oogst, toch is het beter om deze dame de volle 10 weken te gunnen die ze nodig heeft om haar volledige potentieel te tonen.

Bloeiperiode van Auto Night Queen

Deze soort levert zeer goede opbrengsten. Je kunt echt grote oogsten bekomen indien je kweekt in kleinere potten met een SOG-techniek. Ze is dan wel een stuk kleiner in omvang maar de oogst is daarom zeker niet minder.
Wil je echt zo groot mogelijke planten, dan ontkiem je ze best onmiddellijk in een grote pot van minstens 20 of 30 liter.
Gemiddeld levert ze ongeveer 450 tot 500 gram per m². Gebruik je de juiste teeltmethode en heb je veel kennis over het telen van wiet, dan zijn opbrengsten van 600 gr per m² niet uitgesloten. Buiten gekweekt ga je met iets minder tevreden moeten zijn want daar oogst je ongeveer 100 tot 150 gr. per plant onder goede omstandigheden.

Smaak van Auto Night Queen cannabis

Auto Night Queen staat bekend om haar typisch klassiek ‘Afghani-Kush’ aroma, dat zeer sterk en pittig is. Haar rijke, intense en sterke geur van hasj geeft ze gul vrij bij het roken.
We kunnen het niet beter omschrijven als aards, gemengd met tonen van dennen, wierook en fruit. Sommigen zullen wat zoeter en fruitiger smaken en hebben een lichte aardse achtergrond maar dat hangt af van het fenotype van de plant.

Effecten van de Auto Night Queen cannabis

Auto Night Queen is één van de meest krachtige autoflower soorten die we kennen. Ze beloont je met een zware en langdurige stone die zeer geliefd is bij zowel medicinale als recreatieve gebruikers. Ze is het perfecte gezelschap als je er nood aan hebt om heel ontspannen achterover te leunen.
Vooral mensen met stress en angststoornissen prijzen haar de hemel in voor haar effecten. Rook je ietsjes teveel, dan ga je ontdekken dat je de komende uren enkel nog zin hebt om lekker te chillen. Let wel op: je eetlust gaat een ware boost krijgen.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 7 Zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

Hoog

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Indica

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Auto Night Queen” te beoordelen