THC-Victory

49.95219.95

Dutch Passion staat gekend voor haar innovatieve ideeën. Door de geleverde heldendaden in de cannabiswereld, waaronder de uitvinding van gefeminiseerde zaden, zijn het echte pioniers op dit vlak. Het volgende project dat zij tot een goed eind gebracht hebben is het werken met THCV, een nieuwe cannabinoïde die wel eens een groot medisch belang zou kunnen hebben. Met THC-Victory hebben zij een nieuwe strain op de markt gebracht en daar zijn ze ontzettend trots op.

THC-Victory groeien

Met een voorgroei periode van twee weken aan een lichtcyclus van 18:6 zal de THC-Victory sterk genoeg zijn om haar in een grote pot of in volle grond te planten. Het zijn niet echt snelle groeiers die een gemiddeld aantal zijtakken aanmaken. Je kunt deze dame zowel buiten, binnen als in een kas kweken en al naargelang de weersomstandigheden en de verzorging zullen ze een mooie oogst leveren in 63 tot 70 dagen bloeien.

THC-Victory’s bloeiperiode

De bloeitijd duurt, mede ondanks haar Sativa genen, 11 tot 12 weken op een lichtcyclus van 12:12. Tijdens het ontwikkelingsprogramma heeft men gemerkt dat de bladeren krullen en gele of bruine vlekken vertonen. Hoe dit komt, daar is men nog niet achter maar wat men wél ondervonden heeft is dat dit geen negatieve invloed heeft op het gewicht aan gedroogde bloemen. Je mag toch wel rekenen op 400 tot 500 gram per m².

Smaak van THC-Victory

De smaak en geur van THC-Victory heeft een weinig complexe samenstelling en doet denken aan aarde, vermengd met kruiden. Een lekker kruidige wietsoort die zacht is om te roken en/of te vapen.

Effecten van THC-Victory

Deze nieuwe soort zal je creativiteit verhogen en je een gelukkig relaxed gevoel geven. Omdat het THC gehalte middelmatig is maar het THCV gehalte tussen 6 en 8% ligt zal het effect niet inslaan als een bom en is de werking matig psychoactief.

Extra informatie

Merk: No selection

THC: No selection

8%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa

Effect: No selection

Blij, Ontspanning

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “THC-Victory” te beoordelen