Aanbieding!

Cinderella auto

6.7552.50

-25%

Cinderella Auto is een old school klassieker die is opgewaardeerd tot een autoflowering beauty. Het is een grote en dichte Sativa-dominante hybride. Ze levert een krachtige stoot die je dorstig maakt en je naar meer doet verlangen. Met THC-niveaus tot wel 23 %  zorgt deze Sativa voor een indrukwekkende cerebrale high. Als ze goed wordt verzorgd, zal ze je rijkelijk belonen met grote oogsten en rijke smaakterpenen. Koop Cinderella Auto Gefeminiseerde Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! FastBudSeeds

De prachtige Cinderella Auto is een product van Fast Buds. Hun ervaren veredelaars gingen erop uit om een ​​Sativa-soort met een hoog THC-niveau te produceren en kwamen met deze mooie dame op de proppen. Ze is het eindproduct van verschillende kruisingen van Cinderella 99 en FB Fem Auto #12. Het resultaat is een 65% Sativa- en 35% Indica-stam. Ze is ideaal voor Sativa-fanaten met een beperkte ruimte om te groeien.

Hoe kweek je de Cinderella auto?

Cinderella auto vraagt ​​weinig aandacht van de kweker. Het enige wat je nodig hebt is kwaliteitsvoeding voor haar goede gezondheid en hogere opbrengsten. De toppen groeien willekeurig aan de plant, waardoor deze onstabiel wordt. Mogelijk moet je hier en daar wat ondersteuning bieden. Voer meerdere spoelingen uit om het terpeenprofiel van de stam te verbeteren.
Zowel binnen als buiten groeien deze planten uit tot 90 à 120 cm. Binnen kun je je aan een opbrengst verwachten van 450 tot 550 gram per vierkante meter, buiten in volle grond zal het iets worden van een 60 tot 160 gram per plant. Wanneer je nu je zaden plant, ga je snel kunnen genieten van je mooie oogst.

Bloeitijd van de Cinderella auto

Cinderella Auto zal grote compacte donkergroene toppen produceren. Ze hebben lange kelken en veel amberkleurige draden. Hoewel ze dik zijn, geven de lange borstelharen ze een luchtige pluizige uitstraling. Door de aantrekkelijke trichomen die de toppen bedekken, lijken ze bespat met ijssuiker. Het is een prachtig gezicht om te zien wanneer ze na acht tot negen weken helemaal is uitgegroeid tot een volwassen plant en je haar bloemen kunt gaan knippen.

Smaak en beleving

Wanneer je een beetje van haar toppen aansteekt, na het drogen en vergruizen , ga je een ​​tornado van smaken ervaren. Een sterke en indrukwekkende heerlijke smaak van tropische ananas en rijpe perzik zal je smaakpapillen overspoelen. Het zal proeven als een tropische cocktail met hints van dennen en skunky ondertonen. De rook is zacht en zal zachtjes door de keel glijden, waardoor een heerlijke smaak in je mond achterblijft.

Effecten van de Cinderella auto

Cinderella Auto levert een zware stoot die ondersteund wordt door 23% aan THC. Dankzij de dominante Sativa-genen levert ze een zeer hoge high op. Als je haar eenmaal hebt gerookt, zul je merken dat je humeur verbetert terwijl je zeer gemotiveerd wordt. Het gevoel zal langzaam naar binnen sluipen, en wanneer je je realiseert dat je euforische werelden zult doorkruisen ben je er reeds. Verwacht een golf van energie, focus en een levendige gemoedstoestand.

De cerebrale high zal langzaam overgaan in een lichamelijke high. Je spieren zullen ontspannen als de Indica-effecten beginnen te werken. Het is een mild effect dat je niet overweldigt en je niet op de bank vasthoudt. Het zal je in staat stellen om kalm te blijven en te genieten van het high-end gevoel alsof je naar andere werelden zweeft. Je zult ook enige verlichting van stress en misschien angst ervaren, en als je aan chronische pijn lijdt, kan de roes van het lichaam de pijn helpen verlichten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 550 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 200 g/plant

Hoogte: No selection

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Smaak: No selection

Ananas, Perzik, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cinderella auto” te beoordelen