Wedding Glue Fem

7.5022.50

Wanneer je het goed doet zal deze dame, die voor 75% Indica in zich heeft en 25% Sativa, een THC percentage halen van om en bij de 20% en hoger. Bestel nu je zaden en ga ondervinden wat deze dame aan potentieel heeft! Wedding Glue Fem Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Wanneer je genetica neemt van twee top soorten als Wedding Cake en Gorilla Glue neemt en samensmelt, dan kom je tot een soort met heel uitzonderlijke eigenschappen. Deze hybride die van dezelfde topklasse is als haar ouderpaar, komt van de beste genetica die men de afgelopen jaren in Amerika gevonden heeft.

Groei en eigenschappen van de Wedding Glue Fem

Deze variëteit is zeer geschikt voor mensen die cannabis willen kweken en op zoek zijn naar wiet van hoge kwaliteit. Ze laat zich gemakkelijk kweken, zowel binnen als buiten en ze leent zich ook prima voor verschillende trainingstechnieken. Vermits deze variëteit Indica dominant is, zal ze ook die kenmerken tonen bij het groeien. Echt hoog wordt ze niet maar wel lekker bossig.

Bloeitijd en opbrengst

Wedding Glue uit gefeminiseerde zaden bloeit ongeveer 8 tot 9 weken. Ze zal je compacte toppen schenken die helemaal bedekt zijn met een witte, frosty harslaag en voelen heel kleverig. Bij binnenteelt zal ze je gul bedanken voor de goede zorgen met 450 tot 600 gr/m². Bij buitenteelt en goede weersomstandigheden zal het gewicht ongeveer hetzelfde zijn.

Smaak en geur

Omdat er zoveel hars op de toppen zit, is Wedding Glue Auto prima geschikt voor het maken van concentraten. Maar, om haar te roken of te vapen is deze dame net zo lekker en interessant qua effecten en smaken. Haar zoete geuren en smaken doen je vast denken aan vers gebak met vanille. Een sublieme aarde-toets maakt het geheel compleet en verzwaart de smaakervaring.

Effecten van de Wedding Glue Fem

Met 18 tot, in het beste geval, 25.0% aan THC kun je je verwachten aan stevige effecten. Het is geen soort die je op de bank zal kwakken om je daar achter te laten. Maar, indien je niet gewend bent aan zware wietsoorten, let je best toch een beetje op met doseren. Wat deze dame zeker zal doen is je een gelukzalig happy gevoel geven en je helemaal tot rust brengen.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

26%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

450 – 500 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

100 – 150 g/plant

Indica/Sativa: No selection

Sativa 40% Indica 60%

Effect: No selection

Blij, Chill

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wedding Glue Fem” te beoordelen