Crystal Candy

22.0036.00

Je zou kunnen zeggen dat de Crystal Candy de snoepwinkel onder de cannabissoorten is. Ze produceert schitterende harskristallen op de ontelbare bloemen wiens geur je van ver kunt ruiken. In 2017 behaalde deze dame de 1e prijs voor beste Indica op de wereldvermaarde Spannabis Champions Cup in het zonnige Barcelona. Koop nu je Crystal Candy cannabiszaden van Sweet Seeds bij Hollands High.

In hun zoektocht naar merkwaardige, uitzonderlijke en subtiel zoete aroma’s, ontwikkelden de veredelaars van Sweet Seeds, deze Crystal Candy wietsoort.

Hoe groei je Crystal Candy?

Deze soort blinkt uit in het produceren van aromatische harskristallen die de bloemen en de omliggende blaadjes volledig bedekken met lange, flink uit de kluiten gewassen trichomen. De planten krijgen het uitzicht van een indica-sativa polyhybride die zeer krachtig en productief is, met grote compacte toppen en ranke sterke zijtakken.

Bloeien van Crystal Candy

Indien je de planten kweekt in een kweekruimte zal ze niet langer dan negen weken nodig hebben om uit te groeien van zaadje tot volwassen dame. Buiten hangt het uiteraard af van de weersgesteldheid en het aantal uren zonlicht. Maar, al bij al zal de bloeitijd buiten korter zijn dan de meesten van haar soortgenoten. Tijdens de bloei maken de toppen 15 tot 21% THC aan. Binnen mag je je aan een oogst van 500 tot 650 gr.m² verwachten, buiten zit het gewicht van geknipte en gedroogde bloemen op 500 à 700 gr. per plant.

Smaak van Crystal Candy

Het aroma van Crystal Candy is zoet en ontzettend fruitig. Je zult tonen proeven en ruiken van kauwgom en vruchtenjam, vermengd met hints van zure aardbei en rijpe meloen.

Effecten van Crystal Candy cannabis

Het effect dat deze soort je geeft tijdens en na het roken is vooral ontspannend. Deze dame gooit je niet voor een tijd op de bank maar ze laat zich wel een hele tijd voelen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

21%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

600 – 650 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

650 – 700 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Indica/Sativa: No selection

Sativa 40% Indica 60%

Effect: No selection

Ontspannend

Smaak: No selection

Kauwgom, Snoep

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crystal Candy” te beoordelen