Green Poison F1 Fast Version

25.5042.50

De Green Poison F1 Fast Version is een uitermate snelle versie van de Green Poison die één van de beste en meest gegeerde gefeminiseerde soorten is bij Sweet Seeds. In een kweekruimte duurt de bloeitijd slechts 6 weken, buiten kan de oogst reeds begin september worden geknipt. Green Poison F1 Fast Version cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High webshop

Rechtstreeks uit de Top 15 van ’s werelds beste cannabis soorten bieden wij je deze Green Poison F1 Fast Version aan. In 2015 behaalde deze dame zelfs de 1e prijs voor buitenteelt in de VII Copa Asociación de Cultivadores de Cannabis de Villarreal in het Valenciaanse Castellón te Spanje.

Groeiperiode van de Green Poison F1 Fast Version

De planten krijgen tijdens hun groeiperiode het uiterlijk van een indica-sativa hybride. Dit heeft ze te danken aan haar 70% Indica en 30% Sativa genen. Ze zal uitzonderlijk krachtig groeien, zeer snel bloeien en tijdens deze periode talrijke grote bloemen produceren. Deze dame is zeer resistent tegen schimmels indien je ze buiten in volle grond kweekt. Omdat haar snelle bloei klaar is tegen de tijd dat het weer omslaat hebben schimmels maar weinig kans om toe te slaan.

Bloeitijd en sterkte

Zoals reeds eerder gezegd duurt de bloeitijd van deze soort helemaal niet lang. 6 weken, echt niet langer dan dat, duurt het voor je de ontelbare compacte bloemen kunt knippen nadat de bloei-fotoperiode begon. Tijdens die periode maken de toppen maar liefst 15 tot 20% THC aan. Ze zitten boordevol met een aromatisch hars en schitteren in het licht.

Smaak van de Green Poison F1 Fast Version

Draai jezelf een lekkere joint en proef de smaak die zoete intense hints heeft van rijp fruit, gemengd met kruiden en een tikkeltje Skunk.

Effecten en high

Het tamelijk hoge THC gehalte kan inslaan als een bom, vooral als je niet gewend bent aan het gebruiken van cannabissoorten met een hoog ThC percentage. Na het roken of vapen zul je voelen dat je lichaam en geest helemaal tot rust komt maar dat je nog steeds helder kunt denken. Een prima soort om ’s avonds op de bank te roken met vrienden of in gezelschap van je favoriete TV acteurs op de buis.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,5%

Opbrengst Binnen: No selection

550 – 600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

650 – 700 g/plant

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Green Poison

Indica/Sativa: No selection

Sativa 30% Indica 70%

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Fruitig, Skunk, Specerijen, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Poison F1 Fast Version” te beoordelen