Red Poison Auto

25.5042.50

De Red Poison Auto is het resultaat van samensmelten van de genen van de uitmuntende Green Poison®, en een exotische paarsbloemige autoflowering afstammeling met Pakistaanse Kush-voorouders. In de cannabiswereld is deze dame een echte beauty waar je meteen verliefd op zult worden. Red Poison Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop

Eén van de meest gewaardeerde cannabissoorten bij Sweet Seeds is Red Poison Auto. Het samensmelten van de genen van de uitmuntende Green Poison®, en een exotische paarsbloemige autoflowering afstammeling met Pakistaanse Kush-voorouders.

Groeifase en eigenschappen van de Red poison Auto

Red Poison Auto® heeft, tijdens haar groei, de uiterlijke kenmerken van een Indica-Sativa hybride. Reeds van bij het begin van haar groeifase laat ze haar sterke hybride kracht zien. Deze planten ontwikkelen een sterke hoofdstam met tal van lange flexibele zijtakken. Wanneer je deze soort teelt kun je je verwachten aan dikke compacte toppen die bedekt met een hars dat sterk maar heerlijk ruikt. Met een hoogte van 60 tot 120 cm is de Red Poison Auto een gemiddelde groeier, ook al bereikt ze die hoogte enorm snel. Deze dame heeft slechts 8 weken nodig om haar tijd in je tuin of kweekruimte, na het ontspruiten van de eerste blaadjes, af te ronden met haar prachtige hoeveelheid wietbloemen.

Bloeitijd en opbrengst van de Red Poison Auto

Red Poison uit het gamma van Sweet Seeds, geeft bij binnenkweek een oogst van 400 tot 550 gr/m², een gewicht dat toch wel echt de moeite is. Buiten zullen je beauties je verrassen met 35 tot 175 gr/plant, al naargelang de weersomstandigheden en de kwaliteit van de grond. Ze zullen grote en compacte toppen dragend die vol zitten met hars. Haar vorm is echt zoals een wietplant er zou moeten uitzien en wanneer de bloemen hun kleuren krijgen ga je helemaal verliefd worden. Zet alvast een stoeltje in je kweekruimte of je tuin want je zult helemaal verslaafd worden aan haar mooie uiterlijke.

Smaak en geur van de Red Poison Auto

Voor wie zowel van zoete en fruitige smaken en geuren houdt maar ook van Skunk, is deze Red Poison Auto een ware delicatesse. Beiden, zowel de smaak als de geur, is zeer dicht en intens en laat je genieten van al wat deze dame in petto heeft.

Effecten en high

Met 19% aan THC zal deze soort je niet meteen op de bank gooien maar je verwennen met een zacht aankomende high die zeer ontspannend werkt maar toch je creativiteit niet fnuikt. Een prima soort om ook overdag te gebruiken indien je niet heel de dag gaat lopen blowen terwijl je dingen moet gedaan krijgen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

0,8%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

35 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Onbekend

Indica/Sativa: No selection

Sativa 10,9%, Indica 86%, Ruderalis 3,1%

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Skunk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Red Poison Auto” te beoordelen