Red Strawberry Banana Auto

27.0045.00

Red Strawberry Banana Auto Cannabis zaden van Sweet Seeds! Nu beschikbaar op de Holland’s High Webshop!

Groei en Kenmerken van Red Strawberry Banana Auto

Ben je op zoek naar een soort die gemakkelijk te kweken is en snel je inspanningen beloont? Zoek niet verder dan de Red Strawberry Banana Auto van Sweet Seeds. Deze Autoflower soort is makkelijk om te kweken, waardoor het perfect is voor zowel beginners als ervaren kwekers. Vanaf het moment dat je de zaden plant, kun je verwachten dat deze schoonheid zich in slechts 8-9 weken ontwikkelt tot een volwassen plant met weelderige toppen. Deze snelle groeicyclus zorgt ervoor dat je snel van je oogst kunt genieten, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die hun eigen gekweekte cannabis willen proeven.

Bloei en Uiterlijk

Als het gaat om uiterlijk dan stelt de Red Strawberry Banana Auto je niet teleur. Tijdens de bloeifase produceert ze prachtige, met hars bedekte bloemen die een betoverende geur afgeven. Meestal kun je verwachten dat die eerste bloemen rond week 4 verschijnen, en tegen week 9 zullen ze klaar zijn om te worden geoogst. De toppen zijn royaal bedekt met trichomen, waardoor ze een glinsterend, ijzig uiterlijk hebben dat een lust voor het oog is. Als je op zoek bent naar een soort die zowel visueel genot biedt, is deze moeilijk te verslaan.

Smaak en Geur van Red Strawberry Banana Auto

Maak je smaakpapillen klaar voor een heerlijke reis met de Red Strawberry Banana Auto. Deze soort heeft een verrukkelijk smaakprofiel dat de zoete en fruitige tonen van aardbeien en bananen combineert met een vleugje aardsheid. De geur is even verleidelijk, met een sterke fruitige aroma die de kamer kan vullen zodra je de verpakking opent. Of je nu van zoete of fruitige soorten houdt, de Red Strawberry Banana Auto zal zeker je zintuigen bevredigen en je rookervaring naar een hoger niveau tillen.

Effecten bij Roken van Red Strawberry Banana Auto

Met zijn goed uitgebalanceerde genetica biedt de Red Strawberry Banana Auto een harmonieuze mix van effecten. Bestaande uit 25% sativa en 75% indica, levert het een ontspannende lichamelijke high met behoud van een heldere, opwekkende buzz. Dit betekent dat je een gevoel van rust en euforie kunt verwachten, waardoor het ideaal is om te ontspannen na een lange dag of om te socializen met vrienden. Of je nu op zoek bent naar stressverlichting of een stemmingsverbetering, deze soort slaat een perfecte balans tussen ontspanning en energie, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende gelegenheden. Ervaar vandaag nog de Red Strawberry Banana Auto en ontdek een nieuw niveau van cannabisplezier.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

15-20%

CBD: No selection

1%

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

35 – 200 g/plant

Bloeitijd: No selection

8 – 9 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Strawberry Banana x Sweet Gelato Auto

Indica/Sativa: No selection

Sativa 25% Indica 73,5% Ruderalis 1,5%

Effect: No selection

Creatief, Ontspannend

Smaak: No selection

Snoep, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Red Strawberry Banana Auto” te beoordelen