Royal Runtz Auto

9.0065.00

Verwelkom de nieuwste release van Royal Queen Seeds in je kweekruimte of boerderij vandaag nog. Royal Runtz Auto is een autoflowering versie van een premium cannabissoort uit de Verenigde Staten. Het is een bijna perfect gebalanceerde hybride, bestaande uit 45% Indica, 50% Sativa en 5% Ruderalis, met een matig hoog THC-gehalte van 19%. Deze soort levert een krachtige, langdurige, opwekkende high, perfect voor ontspanning en het maken van een kosmische reis met verbluffende energie. Of je nu een beginnende of ervaren kweker bent, Royal Runtz Auto is ideaal voor jou. Koop vandaag nog je Royal Runtz Auto zaden op onze Hollands High Webshop en geniet van internationale verzending.


Royal Runtz Auto: Snoep- en Fruitige Smaak

Royal Runtz Auto is een van de nieuwste releases van Royal Queen Seeds. Het is de autoflowering versie van hun stimulerende, gelijkmatig gebalanceerde hybride Royal Runtz. Dienovereenkomstig heeft het de meeste kenmerken overgenomen en verbeterd in andere secties dankzij de introductie van ruderalis. De genetische samenstelling van de cannabisstrain omvat Royal Runtz (een nakomeling van Gelato en Zkittlez) en hun hoogwaardige ruderalis-genetica. De samenstelling bestaat uit 45% Indica, 50% Sativa en 5% Ruderalis.

Rookverslag van Royal Runtz Auto

De snelbloeiende strain zal toppen produceren die een ontspannende, mentaal ontwakende en trippy high bieden, ondersteund door 19% THC. De effecten treden een paar minuten na je eerste paar trekjes in werking. Het zal je niet overweldigen, of je nu een beginner of doorgewinterde gebruiker bent, maar complete ontspanning bieden. Kortom, de effecten weerspiegelen die van de ouderstrain.

De rook is perfect voor de avond na het werk. Het stelt je in staat om je bezig te houden met verschillende creatieve activiteiten of weg te zinken in je bank en je wereld van verbeelding te verkennen. Ervaren gebruikers zullen zich urenlang koesteren in een euforische zaligheid. Beginners hebben slechts een paar trekjes nodig. Bovendien is het ideaal voor het verlichten van stress en angst.

Uiterlijk, Smaak en Aroma van Royal Runtz Auto

Het smaak- en aroma-profiel is een van de vele dingen die zijn doorgegeven aan Royal Runtz. Het heeft dezelfde snoep- en fruitige smaken als de originele Royal Runtz en bestookt je smaakpapillen en neusgaten met heerlijke nasmaak. Liefhebbers van heerlijke wiet zullen er zeker voor vallen.

Haar terpenen zullen je aanvallen vanuit de geur- en smaakhoekeinden. Haar doordringende aroma zal je neusgaten aanvallen met tonen van fruitigheid die doen denken aan fruitsalade. Een tijdje later worden je smaakpapillen ook ondergedompeld in een massage van heerlijke en fruitige smaken zoals het aroma.

Kweekverslag van Royal Runtz

Royal Runtz Auto is een gemakkelijke strain om binnen of buiten te kweken en te beheren. De ruderalis introduceert robuuste genetica in de mix, waardoor de strain zelfvoorzienend is. Het zal niet te veel vragen, behalve de gebruikelijke bewatering en voedingsstoffen.

Wat je kunt verwachten:
Bloei na 7 tot 8 weken
Hoogtes van 70 tot 100 cm binnenshuis
Een binnenopbrengst van 350 tot 450 gram per vierkante meter
Buitenkweekhoogte van 70 tot 120 cm
Buitenoogst van 70 tot 100 gram per plant
Oogst 11 weken na het ontkiemen

Koop je Royal Runtz Auto bij onze Hollands High Seedshop en maak gebruik van onze internationale verzendkanalen.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

19%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

350 – 450 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

70 – 110 g/plant

Hoogte binnen: No selection

70 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

70 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Royal Runtz x Ruderalis

Effect: No selection

Langdurig, Opbeurend

Smaak: No selection

Fruitig, Snoep

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Runtz Auto” te beoordelen