4 Delige Metalen Grinder

12.50

Nieuw bij hollands high, 4-delige metalen grinder! De perfecte tool voor het snel verkruimelen van wiet en hasj. Deze grinder bestaat uit vier delen waarmee de wiet of hasj verkruimeld word, het opgevangen wordt, en een extra kamer voor het opvangen van de THC (pollenzeef).

Hollandshigh grinder

Deze stevige metalen grinder van Hollands High is een musthave voor de echte cannabis liefhebber. De grinder is gemaakt van stevig metaal waardoor de grinder ook uitstekend geschikt is voor het malen van Hasj. Een plastic grinder is namelijk vaak niet sterk genoeg voor het verkruimelen van hasj.

De Grinder bestaat uit 4 delen. De bovenstekamer is gemaakt met ruitvormige tanden, die het malen van wiet of hasj eenvoudig maken. Hieronder zit de kamer die de wiet of hasj opvangt. Deze grinder is ook uitgerust met een kiefopvanger waarmee de THC kan opgevangen worden.

Als je de kief opspaard kun je de kief op een hoop verschillende manieren gebruiken. Zoals genieten van een heerlijke kop Kief koffie of Kief chocomelk als je een echte zoetekauw bent. Ook kun je het combineren met je hasj of wiet in je joint voor een intens effect.

Voor het goed onderhouden van je grinder kun je hem het beste schoonmaken door de grinder in losse delen in een pannetje met water te leggen. Breng het pannetje vervolgens aan de kook, en laat het 5 tot 10 minuten op het vuur staan. Als je de grinder onderdelen uit het pannetje haalt kun je de laatste resten het beste schoonmaken met een klein borsteltje zoals een oude tandenbostel.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “4 Delige Metalen Grinder” te beoordelen