Gorilla Glue Auto

11.0071.50

Ben jij een cannabisliefhebber die nooit tijd lijkt te hebben om zijn cannabiskweek hobby te beoefenen? Zou je graag een gemakkelijk te kweken cannabis willen hebben met weinig tot geen behoefte aan verzorging, maar die je genereus beloont? Dan kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat Gorilla Glue Auto is de soort die je zoekt. Ze is soort die aanleunt bij Indica met een hoge potentie, luxe smaken en een prachtige harsproductie. Haar planten ontwikkelen compacte toppen met een krachtige punch en hebben een korte bloeiperiode. Ze is een eenvoudige plant, ideaal voor beginnende kwekers.

Gorilla Glue Auto toont haar uniekheid door een hoge productiviteit die men uiterst zelden ziet bij andere autoflowering soorten. Recente technologische ontwikkelingen in hybridisatie hebben het mogelijk gemaakt om een ​​autoflowering soort met een hoge opbrengst te creëren. Ze is een afstammeling van één van de krachtigste soorten die er bestaan. Kwekers van Barney’s Farm namen de originele Glue (FKA Gorilla Glue #4) en kruisten haar met oudersoort BF Super Auto #1 om haar de autoflowering eigenschap te schenken. Gorilla Glue Auto kwam uit het kweekproject voort als een 55% Indica-hybride.

Hoe groeit de Glue Gelato Automatic?

Gorilla Glue Auto zal andere autoflowering en fotosynthese soorten laten zien dat ze haar geld waard is. Ze doet het zowel binnen als buiten goed om gezonde toppen te produceren. De binnenopbrengst kan hoger zijn als teelttechnieken als Sea of ​​Green, Screen of Green en main-lining worden toegepast. Je kunt ook snoeien en LST (low-stress training) kan haar nog korter houden.
Binnen zal ze een hoogte bereiken van 100 cm en je belonen met 600 gram per vierkante meter. Buiten wordt ze iets hoger en zal tot maximum 130 cm uitgroeien. De oogst die je hiervan kunt genereren zal rond de 800 gram per plant liggen. Koop je zaden vandaag nog en voel de kracht van de jungle.

Wanneer bloeit de Glue Gelato Automatic?

Gorilla Glue Auto is een Indica-leunende soort die kort groeit met een bossige uitstraling in 70 tot 75 dagen tijd. Ze zal gezonde toppen op haar hoofdstam en zijtakken hebben, wat resulteert in substantiële opbrengsten.

Smaak van de Glue Gelato Automatic

Elke hijs gaat gepaard met smakelijke tonen van room, koffie, aarde en een mengsel van verschillende heerlijke kruiden.

Effecten na het roken of vapen

Gorilla Glue Auto is een harde tante en beladen met 25% THC. Reeds bij een paar hijsjes zul je de THC rechtstreeks in je systeem voelen schieten, wat resulteert in een uitgebalanceerde stimulerende high in het hoofd en aangename lichamelijke stone. In het begin zal er een cerebrale opwinding ontstaan ​​als golven van energie die je hoofd raken. Een euforisch gevoel zorgt ervoor dat je helemaal tevreden wordt met jezelf. De bedwelmende high zorgt dan weer voor een opgewekte stemming, verhoogde creativiteit en een scherpere focus.

Gorilla Glue Auto is een perfecte hybride en zal samen met de cerebrale high een ontspannend, lichamelijk comfort bieden. Een heerlijke warmte en een golf van ontspanning schieten door je lichaam, waardoor je je ter plekke comfortabel voelt. Het is een relaxte lichamelijke stone die je niet zal overweldigen. Het is ideaal om op elk moment van de dag te gebruiken. Ze is perfect in de ochtend om je meer energie te geven en in de avond om te ontspannen en de dag af te sluiten.

 

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

10 – 11 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1

Effect: No selection

Blij, Ontspannend, slaperig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Diesel, hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gorilla Glue Auto” te beoordelen