Aanbieding!

Gorilla Glue Automatic

9.7574.25

-25%

Voor iedereen die op zoek is naar een soort die toppen van hoge kwaliteit geeft zonder haar al te veel aandacht te schenken, is Gorilla Glue Auto de ideale marihuanasoort. Het is een ongelooflijke autoflower met een hoge potentie, elegante smaken en een spectaculaire harsproductie. De toppen zijn dik en zullen je zeker een krachtige stoot geven. Ze groeit en rijpt snel, waardoor ze ideaal is voor elke kweker, nieuw of ervaren. Koop Gorilla Glue Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Gorilla Glue Auto stamt af van een bekroond erfgoed. Veredelaars bij FastBuds besloten om autoflowering genetica te mengen in de al zo geliefde Gorilla Glue #4. De ouder wordt beschouwd als een tophybride en is op weg om meerdere prijzen te winnen. Enkele van haar onderscheidingen zijn Best hybrid op de 2014 SoCal Cup en de 2014 Michigan Cup. Het resultaat was een soort met dezelfde hoge potentie en hetzelfde ontspannende effect maar dan met autoflowering eigenschappen.

Groeihoogte en opbrengst

Gorilla Glue Auto is een makkelijk te kweken plant met heel weinig eisen. Ze is gemakkelijk te onderhouden en zal je belonen met een fantastische oogst. Maar net omdat ze veel produceert heeft ze ondersteuning nodig om te voorkomen dat ze omvalt of dat haar takken gaan scheuren. Dankzij haar sterke genetica is ze bestand tegen verschillende klimaten, schimmels, plagen en ziekten. Enig snoeienwerk zal haar opbrengst nog verhogen.

Deze dame zal uitgroeien tot een plant die tussen de 60 en 130 cm hoog wordt, maakt niet uit of ze binnen of buiten staat. 450 tot 600 gram mooie bloemtoppen per vierkante meter ga je kunnen wegknippen bij binnenteelt, heb je je plant buiten staan dan zal de oogst ongeveer 70 tot 350 gram per plant opleveren.

Gorilla Glue Auto is een legende die nog steeds fans wint rond de wereld. Bestel de zaden in onze zadenwinkel en geniet van hoge opbrengsten en potentie.

Bloeitijd van de Gorilla Glue Automatic

Gorilla Glue Auto blijft kort, wat betekent dat ze perfect is om uit het zicht te kweken. Ze zal, tijdens haar bloeiperiode van 9 tot 10 weken, stevige en compacte toppen produceren met een hoge aanwezigheid van hars. De soort is genoemd naar de plakkerigheid van de harsen waardoor je vingers aan elkaar blijven plakken. De toppen zullen lichtgroen zijn met een puntige kelk die bedekt is met oranje haren.

Hoe smaakt de Gorilla Glue Automatic?

Als je haar toppen rookt, word je vermaakt door een verfijnde smaak van dennenhout met hints van diesel en brandstof. Deze smaken worden meer benadrukt wanneer je uitademt en het mag niet verwonderlijk klinken als we zeggen dat we er zeker van zijn dat je echt van deze soort zult gaan houden.

Effecten van de Gorilla Glue Automatic

Gorilla Glue Auto is één van de krachtigste soorten van FastBuds, met een THC-gehalte van 24%. Ze is zonder twijfel een snelle en harde tante die een opgewekte high geeft. Met een mix van zowel Indica- als Sativa-genetica, zullen haar effecten zowel ontspannend als euforisch zijn. Een cerebrale high zal het overnemen, waardoor je je gelukkig, energiek en geïnspireerd voelt. Dit gevoel wordt langzaam gevolgd door een intense lichamelijke high die je loom zal maken en je ogen zal doen dichtvallen.

Gorilla Glue Auto is zeker geen soort voor beginners en mensen met een lage tolerantie. Ze zal je op de bank vastlijmen of waar je ook zit. Het is een belasting die je ’s ochtends, vooral voor je aan het werk gaat, moet vermijden. Gebruik haar thuis als je vrij bent en niet meer de deur uit moet. Nodig je vrienden uit en geniet samen van een inspirerende rooksessie. Het is ook bekend dat de soort stress en pijn verlicht dankzij effecten uit beide werelden.

 

Extra informatie

Cannabis Soort: No selection

THC: No selection

24%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

475-600 g/m²

Opbrengst Buiten: No selection

50 – 300 g/plant

Hoogte binnen: No selection

60 – 130 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Gorilla Glue Auto

Smaak: No selection

Citroen, Pijnboom, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gorilla Glue Automatic” te beoordelen