Chocolate Haze

9.0065.00

Gebruikers die verliefd zijn op wiet en chocolade zullen de zintuiglijke stimulatie van deze koningin heel erg waarderen want ze neemt je mee op reis naar beide smaaksensaties. Chocolate Haze heeft een dominante genealogie en is het eindproduct van OG Chocolate Thai en Cannalope Haze. Koop Chocolate Haze Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

DNA Genetics was de ontwerper van deze koningin en hun gedurfde experimenten leverden ongelooflijke resultaten op. Het omvat de unieke smaak en specialiteiten van de soort, waardoor het reeds een succes werd in de jaren tachtig. Ze werd door rokers over de hele wereld met positieve meningen ontvangen.

Groei en Opbrengst can de Chocolate Haze

Deze majestueuze dame doet het zowel binnen als buiten goed. Ze heeft ruimte nodig omdat ze uitgroeit tot een dichte, bossige plant. Ze is erg gevoelig voor vocht en gemakkelijk vatbaar voor schimmels en toprot. Buiten kan ze een duizelingwekkende hoogte van 200 cm bereiken, wat een opbrengst oplevert van 450 tot 500 gram per plant wanneer ze gedroogd is. Rond oktober en november is ze klaar voor de oogst.
Als ze binnen wordt gekweekt, kan ze 160 cm hoog worden en een opbrengst halen van 475 tot 545 gram per vierkante meter. Het duurt tot 10 weken om te bloeien en je moet haar ook continu snoeien, omdat ze bossig is en anders te veel ruimte in beslag neemt.

Bloei en Eigenschappen

In de prachtige dikke toppen zit om en bij de 20% aan werkzame stof THC. Het hoge THC gehalte is ook merkbaar op de kleine suikerblaadjes die sierlijk tussen de bloemen zitten. Het CBD gehalte is laag en hierdoor is deze voortreffelijke Chocolate Haze ook niet echt geschikt om overdag te gebruiken.

Smaak van de Chocolate Haze

Elke trek levert aangename smaken van gekonfijte chocolade samen met stukjes fruit en koffie aroma’s. Geoefende blowers zullen ook de subtiele smaak van aarde ontdekken en dit geeft de hele rookervaring een unieke smaaksensatie.

Effecten na het Roken of Vapen

Elke cannabisroker die van desserts houdt, krijgt wellicht een kick van deze mooie dame. Ze heeft een kalmerende high die motiveert en troost. Ze intensiveert de stemmingen, waarbij rokers een kruipende, langzame buzz beschrijven die een staat van welzijn, genot, speelsheid en creativiteit veroorzaakt. Voor gebruikers die zich bezighouden met kunst, staat deze soort bekend als een behulpzame partner. Ze beïnvloedt het lichaam mild en laat je gedachten ongehinderd de kosmos in dwalen.

Deze dame heeft ook enkele medische voordelen en wordt in verband gebracht met het helpen verlichten van migraine en lichaamspijnen. Ze heeft het vermogen om te helpen bij spanning, angst en ADHD-gerelateerde problemen. Deze kenmerken maken het een ideale optie voor mensen die op zoek zijn naar geweldige smaak, een heerlijke rust en fysieke ontspanning.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

90 – 160 cm

Hoogte buiten: No selection

160 – 200 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

OG Chocolate Thai x Canalope Haze

Oogstmaand: No selection

Eind Oktober

Effect: No selection

Hard

Smaak: No selection

Aardeachtig, Chocolade, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chocolate Haze” te beoordelen