Wedding Glue Auto

6.5019.50

Voor telers die wiet willen kweken met een hoog THC gehalte en grote oogsten, is deze soort een echte aanrader. Wedding Glue Auto Cannabis zaden van Seedstockers! Nu beschikbaar op de Hollands High Webshop!

Hou je van een snelle dame, dan is Wedding Glue Auto vast wat voor jou. Vanaf het ontkiemen van het zaad tot het moment dat je kunt gaan oogsten, duurt het ongeveer 11-12 weken. Net als de andere autoflowering soorten van Seedstockers, zal deze variëteit nood hebben aan 20 uur licht per dag bij binnenkweek. Haar genetica heeft ze van Wedding Cake en Gorilla Glue waardoor ze dezelfde zoete en fruitige smaken en aroma’s heeft als Wedding Cake naast de sterke high van Gorilla Glue.

Hoe groei je de Wedding Glue Auto?

Of je beginnend kweker bent of een gevorderde oude rat in het vak, deze autoflowering soort laat zich gemakkelijk kweken en verzorgen. Je kunt haar zowel binnen als buiten laten groeien en bloeien en vooral buiten kan ze ontzettend groot en breed worden. Wil je onopgemerkt kweken, dan is een techniek als LST geschikt om haar hoogte in bedwang te houden. Verder heeft ze alleen nood aan een dagelijks praatje zodat ze zich geliefd voelt en je dankbaar zal belonen aan het eind van haar levensfase.

Bloeitijd en opbrengst

Na 9 tot 10 weken bloeien zal Wedding Glue Auto gul zijn met haar prachtige compacte toppen die druipen van het hars. Wanneer je het goed gedaan hebt en haar met liefde en zorg behandelde zul je, bij binnenteelt, makkelijk 450 tot 550 gr/m² kunnen oogsten. Bij buitenteelt is het gewicht ongeveer hetzelfde en het zal schommelen tussen 60 en 160 gr/plant.

Smaak van de Wedding Glue Auto

Omdat er zoveel hars op de toppen zit, is Wedding Glue Auto prima geschikt voor het maken van concentraten. Maar, om haar te roken of te vapen is deze dame net zo lekker en interessant qua effecten en smaken. Haar zoete geuren en smaken doen je vast denken aan vers gebak met vanille. Een sublieme aarde-toets maakt het geheel compleet en verzwaart de smaakervaring.

Effecten van de Wedding Glue Auto

Als je het echt goed doet en je kweekt deze Indica dominante dame onder goede omstandigheden, kan je 26% THC halen die zorgt voor ontspanning en innerlijke rust. Verwacht je aan momenten waarop je je echt euforisch zal voelen en geniet van het moment van volledige relaxatie.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

25%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Hoog

Opbrengst Buiten: No selection

Hoog

Indica/Sativa: No selection

Hybrid

Effect: No selection

Blij, Chill

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wedding Glue Auto” te beoordelen