Bubble Kush Automatic

9.5070.00

Gebruikers die zowel van Sativa als Indica houden hebben aan Bubble Kush Automatic de ideale bondgenoot. Deze godin heeft alle kwaliteitskenmerken van verschillende Sativa-, Indica- en Ruderalis-soorten. Het product is een zeer krachtige maar ook zeer unieke soort, zelfs voor ervaren wietgebruikers. De genetica van deze soort is echt iets om naar te verlangen. Koop Bubble Kush Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Groei van de Bubble Kush Automatic

Het aandeel van de ruderalis in deze soort geeft haar een ongelooflijk groeiprofiel. In tegenstelling tot haar voorgangers, die 12 uur direct zonlicht per dag nodig hebben voor een goede opbrengst, heeft ze dat niet. Ze kan zonder hulp groeien om een ​​substantiële opbrengst te geven.

Buiten heeft ze 10 tot 11 weken nodig om volledig te rijpen en zal ongeveer 100 tot 140 cm hoog worden. Na het oogsten en drogen kun je een stevige opbrengst verwachten van 120 tot 170 gram per plant. Binnen heeft ze hetzelfde aantal dagen nodig om volledig te groeien met een hoogte van 70 tot 100 cm. Je wordt beloond met zware en gezonde toppen van zo’n 350 tot 400 g/m2.

Deze soort is gemakkelijk te kweken en is perfect voor zowel beginners als kenners. Haar voordelen zijn onder meer een hoge opbrengst, ongelooflijke potentie, en zoete aroma’s en smaken waardoor ze het kweken waard is.

Bloei en Eigenschappen van de Bubble Kush Automatic

Het doel achter het kruisen van deze strain was om de kwaliteiten van de oudersoorten te garanderen. Het is een plant die eenvoudig te kweken is en tijdens het kruisen kreeg de kwaliteit van het product een echte boost. De voorouders van deze koningin zijn de volgende:
OG Kush, de originele ganja, is één van de meest populaire soorten ter wereld. Ze heeft de eigenschappen van zowel Indica als Sativa. Ze geven de Bubble Kush Automatic diepe en langdurige effecten.

Bubble Gum voegt een relaxerende maar krachtige high toe aan onze dame. Met vele prijzen op haar palmares voegt Bubble Gum de uitgesproken smaak toe aan de mix. Ze zit boordevol trichomen en heeft een verleidelijk aroma.

Royal Critical Auto werd toegevoegd vanwege haar bijzonder behendige en eenvoudige kweektechniek. Deze dame geeft een hoge opbrengst die zowel smakelijk is als een bevredigende high kenmerkt.

Smaak en geur van de Bubble Kush Automatic

Onmiddellijk na het oogsten ga je merken dat elk topje een prikkelende aardse, houtachtige geur vrij geeft. En ook al is de smaak zacht en fruitig zoet, toch zullen je tong en neusgaten subtiele smaken van citrus, scherpe peper en dennen ervaren.

Effecten na het Roken en Vapen

Bubble Kush Automatic heeft een THC-gehalte van 16% zodat je, al van bij de eerste hijs, een gelukzalig gevoel ervaart die je geest vrij maakt. Ze geeft het lichaam een ​​bevredigende buzz, terwijl de aanwezige Indica zorgt voor fysieke ontspanning. Het eist geen tol van het lichaam, maar geeft je juist een energieboost.

Medisch gezien is ze van fundamenteel belang omdat emotionele stemmingen positief worden beïnvloed en ze tegelijkertijd stress verlicht. Ook gebruikers die hun lichamelijke pijn willen bestrijden, een gebrek aan eetlust en slaap hebben of gemotiveerd hun dag willen doorbrengen, zullen zeer tevreden zijn over de Bubble Kush Automatic.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

40 – 80 cm

Hoogte buiten: No selection

60 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

5 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Bubble Gum x OG Kush x Critical Auto

Effect: No selection

Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Fruitig, Peper, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bubble Kush Automatic” te beoordelen