Amnesia Haze Automatic

10.0075.00

Met haar legendarische ouders uit de jaren negentig is de Amnesia Haze Automatic een echte succesmengeling van sterke Amnesia Haze en magische Ruderalis. De uitmuntende smaak en psychedelische high zijn de grootste oorzaak waarom deze soort nog steeds zo geliefd en beroemd is. Omdat deze dames makkelijk te kweken zijn, gaan de zaadjes heel vlot over de toonbank en zijn ze vooral ook geliefd bij thuiskwekers. Vooral omdat de Amnesia Haze nu ook in autoflowering versie te koop is, kun je sneller gaan oogsten dan bij haar gefeminiseerde zusjes.

Hoe Groeit de Amnesia Haze Automatic?

Normaal gesproken behoren de Haze familie dames niet tot de meest gemakkelijke soortjes om thuis te kweken. Maar, deze Amnesia Haze Automatic is een ander paar mouwen en laat zich vrij eenvoudig groeien en bloeien. Waar de gefeminiseerde dames moeite hadden om op tijd volwassen te zijn voor de oogst, is dit bij de automatic versie heel wat anders. In hoogte worden het niet echt ‘Grande dames’ want bij buitenkweek, waar de planten het hoogst worden en onder goede weersomstandigheden, halen ze niet meer dan 120 cm. Binnen komen ze wellicht niet hoger dan één meter.

Bloei en opbrengst van Amnesia Haze Automatic

Van bij het planten van het zaadje heeft Amnesia Haze Automatic slechts tien à elf weken nodig vooraleer de prachtige buds geoogst kunnen worden. Bij binnenkweek haal je ongeveer 350 tot 400 gr. Per m² en had je ze buiten staan ga je genoegen moeten nemen met 130 tot 180 gram per m². Al bij al niet slecht voor een buitenplant als je ziet welke mooie toppen ze opleveren. Waar deze dames niet van houden is overvoeding. Hieraan zijn ze heel gevoelig, ook al is hun honger naar voedingsstoffen wel aanwezig.

Welke smaken kan ik verwachten?

De pittige en zoete smaken van de Amnesia Haze Automatic is zeer gegeerd bij cannabiskenners. De aardse tonen in de smaak, gemengd met frisse citrus, scherpe peper en kruidige elementen zijn de reden waarom gebruikers zo moeilijk hun jointje in de asbak kunnen zien liggen. De rook is heel zacht en bijt niet in je keel, dit maakt dat deze soort aangenaam is om te roken of te vapen.

Effecten na het Roken of Vapen

De krachtige Sativa high, die deze dame zo beroemd gemaakt heeft, doet de smaken en aroma’s van deze plant geen oneer aan. Met haar hoge THC gehalte van om en bij de 18% en een medium CBD aanwezigheid, is het een extreem sterke wietsoort die zorgt voor opbeurende en vaak psychedelische effecten. Je voelt al na de eerste hijs dat je humeur een stuk beter wordt en dat je dingen uit een ander perspectief kunt bekijken. De Amnesia Haze Automatic is, met ander woorden, een prima soortje dat je kunt gebruiken bij het verminderen van stress of depressieve gevoelens. Het is de droom van alle Haze en Sativa liefhebbers met hoge vereisten aan hun wiet ervaring.

Extra informatie

Zaden: No selection

1 zaad, 3 zaden, 5 zaden, 10 zaden

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

50 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

100 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

8 – 10 weken

Genetische achtergrond: No selection

Amnesia x Ruderalis

Effect: No selection

Helder, Uplifting

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Herbal, Pepper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amnesia Haze Automatic” te beoordelen