Aanbieding!

Zkittlez Automatic

9.7574.25

-25%

Zkittlez Auto heeft echte standaard autoflowering genetica. Ze doet helemaal geen concessies en levert heerlijke smaken van bessen en fruit. Ze geeft een grote opbrengst die tot 500 gram per vierkante meter toppen kan oplopen. Ze zal een aangename high geven die langzaam overgaat in een langdurige lichamelijke high. Het bevat enkele van de meest gewenste genetica en is ideaal voor extractors en hasj makers. Koop Zkittlez Automatic Gefeminiseerde Autoflowering Wietzaden van 420FastBuds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

FastBuds’ veredelaars maakten hun versie van de Amerikaanse Zkittlez met het mixen van hun Grapefruit-auto en een Zkittlez-fenotype Z3. Ze hybridiseerden de twee met hun autoflowering genetica en kwamen met een Indica-leunende hybride die geliefd was vanwege haar heerlijke terpenen. Ze geeft lekkere geuren af die ervoor zorgen dat mensen om je heen graag je jointje met je willen delen.

Groeihoogte en opbrengst

Zkittlez Auto is één van FastBuds grootste productieve stammen. Ze vereist wat ondersteuning om te voorkomen dat haar takken gaan breken onder haar gewicht. Ze heeft een stevige stam die zal genieten van een lichte training in technieken die in staat zal stellen om rendement groter te maken. De plant is een hongerige gaste en vraagt veel voedingsstoffen.
Je kunt je verwachten aan planten die, zowel binnen als buiten, 70 tot 100 cm hoog worden. Wat de oogst betreft doet ze het ook helemaal niet slecht. Binnen geeft ze je zo’n 450 tot 500 gram per vierkante meter, buiten zal het aantal grammen tussen de 70 en 300 liggen per plant.

Bloeitijd van de Zkittlez Automatic

De Zkittlez Auto plant is compact en draagt meerdere dikke toppen. Ze zal een centrale cola en een paar zijtakken ontwikkelen, met grote, harde toppen die rijkelijk bedekt zijn met hars. Ze is een aantrekkelijke dame omdat de toppen een scala aan groen en oranje accenten zullen vertonen. Soms laten ze ook blauwe en paarse tinten zien. Een bloeiperiode van 9 tot 10 weken is voor haar voldoende om uit te groeien tot een oogstbare plant.

Smaak van de Zkittlez Automatic

In de kweekruimte verspreidt deze prachtige wietsoort geuren die doen denken aan chocolade. Nadat de toppen droog en aangestoken zijn, geven ze aroma’s van bessen en zoete snoepjes. De smaak zal heerlijk en fruitig zijn, vergelijkbaar met de Skittles-snoepjes. Je smaakpapillen zullen je smeken om haar vaker te roken omdat ze echt super lekker is.

Effecten van de Zkittlez Automatic

Dankzij haar genetische samenstelling levert Zkittlez Auto effecten uit zowel de Sativa- als Indica-werelden. Na een paar trekjes in je rooksessie beginnen de effecten als een ongelooflijke cerebrale high die je humeur zal verbeteren. Het zal je een goed en positief gevoel geven en je voelt hoe je creatiever wordt en meer gefocust. Dit gevoel gaat langzaam over in een aangename en ontspannende lichamelijke high die wel tot 3 uur aanhoudt.

Ze is een perfecte avond- en nachtsoort. Hoewel de genetica Indica dominant is, kalmeert het de gebruiker niet en pint ze je niet op de bank vast. Ze zal je ontspannen maar fris maken. Ze is ideaal voor mensen die te kampen hebben met angst, stress en depressie. Nieuwere gebruikers zullen haar makkelijk kunnen verdragen, terwijl ervaren rokers vooral eigenschappen van de door Indica gedomineerde soort zullen waarderen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

23%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

Gemiddeld

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

70 – 100 cm

Bloeitijd: No selection

9 – 10 weken

Smaak: No selection

Berries, Fruitig, Snoep, Zoet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zkittlez Automatic” te beoordelen