Royal Dwarf

6.0045.00

Stel je een kleine plant voor, snel in groei en zo onopvallend als geheimhouding maar kan zijn. Het lijkt wel een droom, toch? Nou, Royal Dwarf biedt precies dat. Of je nu een beginnende kweker bent of meer ervaren, Royal Dwarf zal indruk op je maken. Ze groeit in kleine ruimtes en is ideaal voor kwekers die stiekem willen groeien, weg van nieuwsgierige blikken. Koop Royal Dwarf Cannabis Seeds van Royal Queen Seeds online bij Holland’s High! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Royal Dwarf – Uitstekende Compacte Skunk

Royal Dwarf geeft de geliefde kenmerken van Skunk in een stevig zelfbloeiend pakket. Kwekers bij Royal Queens Seeds besloten hun klanten een snelle en gemakkelijk te kweken versie van de legendarische Skunk te geven. Skunk is een bekroonde soort die haar genetica heeft geleend van Afghani, Acapulco Gold en Colombiaanse Gold genetica. Kwekers gingen verder met het mengen van de kwaliteitsgenetica van Skunk met hun beste cannabis ruderalis-genetica. Na het stabilisatieproces kwamen ze met Royal Dwarf een soort met 10% Sativa, 60% Indica en 30% ruderalis-genetica.

Effecten van Royal Dwarf

Hoewel Royal Dwarf niet zo sterk is als haar ouderlijke soort, zijn haar effecten even plezierig. Ze pronkt met een 13% THC-gehalte dat niet hard is voor het lichaam en de geest. Na de eerste paar trekjes van haar rook, klaart je hoofd op en neemt een helder effect het over. Ze biedt een motiverende stemming die succesvol je humeur opbeurt.

Na een tijdje rent er een golf van energie door je lichaam, waardoor je gemotiveerd wordt om een paar taken aan te pakken. Ze heeft gematigde effecten, wat betekent dat je haar gedurende de dag kunt gebruiken. De zoete heldere high die ze biedt, staat bekend om het helpen bestrijden van stress, angst en sombere stemmingen. Ze helpt ook om pijn en pijntjes te verzachten, vooral langdurige pijnen. In het geval van misselijkheid en gebrek aan eetlust, zal deze dame ook veel helpen.

Geur en Smaak van Royal Dwarf

Royal Dwarf leent haar kenmerken van de ouderlijke soort en bewijst dat na een paar trekjes. Als je een joint of bong aansteekt, word je beloont door een mix van Skunk en aarde met enkele sporen van honing. De bedwelmende geur legt de basis voor haar geweldige smaken. Je smaakpapillen worden getrakteerd op een houtachtige smaak bij het uitademen. Je zult ook wat diesel proeven. Ze heeft ook kleine bobbelige toppen bedekt met witte trichomen met tinten paars.

Kweek van Royal Dwarf

Royal Dwarf kan zowel binnen als buiten goed groeien. Als zelfbloeiende soort kan ze het hele jaar door worden gekweekt. Haar opbrengst is indrukwekkend ondanks haar kleine formaat. Binnen kan de soort een maximale hoogte van 70 cm bereiken. Ze zal een opbrengst geven van 150 tot 200 gram per vierkante meter.

Als buitenplant behoudt ze haar kleine formaat. Ze zal een gemiddelde hoogte hebben van 50 tot 90 cm, met een opbrengst van 30 tot 80 gram per plant. Ze rijpt volledig in 9 weken na een korte bloeiperiode van 6 tot 7 weken. Je kunt low-stress training toepassen om haar grootte korter te houden als stealth een prioriteit is.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

13%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

40 – 70 cm

Hoogte buiten: No selection

50 – 90 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Skunk x Ruderalis

Effect: No selection

Creatief, Motiverend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Skunk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Dwarf” te beoordelen