Aanbieding!

Royal Cheese Automatic

4.0027.50

-50%

Ben jij fan van The Royal Cheese Strain? Stel je nu dezelfde heerlijke smaken voor, maar dan met een ultiem gemak bij het kweken van de soort. Dat is de Royal Cheese Automatic, een geweldige soort voor mensen die de geur en smaak van Cheese koesteren, maar verlangen naar de voordelen van gemakkelijke groei die automatisch bloeiende soorten bieden. Koop Royal Cheese Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij Holland’s High! voor een Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Royal Cheese Een geweldige kleine plant

Royal Cheese Automatic geeft een sterke en aanwezige smaak, met een vrolijke, euforische sensatie die de ervaring compleet maakt. Royal Cheese Automatic heeft, net als de originele soort, haar genetica van de Cheese-familie. Kaasgenetica verscheen voor het eerst in Groot-Brittannië in de jaren 80. Nadat Royal Queens Seeds met een snelbloeiende versie op de markt kwam, besloten ze een stap verder te gaan en kwamen met een automatisch bloeiende versie. Voor beginnende kwekers was het een opluchting, omdat ze nu van de soort konden genieten zonder een complex kweekproces. Het doel was om dezelfde kenmerken van de moedersoort te behouden en er tegelijkertijd een gemakkelijk bij te houden plant van te maken.

Effecten van Royal Cheese Automatic

Royal Cheese erft de eigenschappen van de originele soort. Ze heeft een vrijwel gelijkwaardig genetisch profiel en een verzameling zeldzame terpenen die voor een veelzijdige high zorgen. Terwijl haar Indica-dominante eigenschappen voor een zware lichamelijke stone zorgen, geven haar bekende Sativa-genetica de ervaring met een cerebrale sfeer. Haar plakkerige toppen leveren een gemiddeld THC-gehalte van 15%, samen met een gemiddelde hoeveelheid CBD.

Ze schenkt een soortgelijke high als Royal Cheese, maar dan zachter. Haar THC-niveaus produceren een comfortabele high waarbij vrijwel geen mogelijkheid bestaat om over te gaan naar overweldigd of niet meer in staat om te functioneren. Nadat je deze toppen ’s ochtends hebt gerookt, kun je de dag perfect voortzetten. Je zult een heerlijke, en zeer ontspannen dag hebben. De kaasachtige en kruidige tonen begeleiden haar rustgevende en aardende effecten.

Aroma en smaak van Royal Cheese Automatic

Royal Cheese Automatic is perfect voor mensen die verliefd zijn op de geur en smaak van kaas. Ze heeft de zelfde smaak als de originele Royal Cheese. Ze straalt een zeer scherpe geur en een sterke smaak uit van zure kaas, aarde en kruiden. Je smaakpapillen en zintuigen zullen een overweldigende overname ervaren die blijft hangen, zelfs nadat je klaar bent.

Hoe groeit de Royal Cheese Automatic?

Royal Cheese Automatic is dankzij haar zelfbloeiende eigenschappen een eenvoudige soort om te kweken en bij te houden. Ze heeft niet de aandacht nodig die aan het origineel wordt gegeven. Ze kan het zowel binnen als buiten goed doen.

Als binnenplant wordt de gemiddelde hoogte tussen de 60 en 100 cm. Ze beloont je met een opbrengst van ongeveer 425 tot 475 gram per vierkante meter. Als buitenplant wordt ze gemiddeld 60 tot 120 cm hoog met een opbrengst van 160 tot 210 gram per plant. Ze heeft 7 tot 8 weken nodig om te bloeien en is klaar voor de oogst in de 11e of 12e week na het ontkiemen.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

50 – 100 cm

Hoogte buiten: No selection

60 – 120 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Cheese x Ruderalis

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Stoned

Smaak: No selection

Kaas, Peper, Skunk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Cheese Automatic” te beoordelen