White Widow Automatic

9.0065.00

Als je een fan bent van de originele White Widow, zul je ook dol zijn op deze automatisch bloeiende versie van haar. De oudersoort heeft wereldwijd verschillende prijzen en harten gewonnen. Kwekers vonden het een goed idee om er een zelfbloeiende versie van te maken, en White Widow Automatic was geboren. Ze komt met dezelfde geur en smaakt als het origineel met zeer weinig verschillen. Koop White Widow Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Hoewel de oorsprong van White Widow onbekend is, probeerden kwekers bij Royal Queens Seeds hun versie van de legende te evenaren. Ze kozen voor de genetica van White Widow S1 om hun 50% Indica en 50% Sativa White Widow-soort te creëren. Ze biedt de beide werelden aan, aan de gebruikers. De kwekers gingen door met het toevoegen van ruderalis aan de mix om de soort autoflowering genetica te geven om een ​​snellere groei van de legende te garanderen.

Groei en Opbrengst van White Widow Automatic

White Widow Automatic is een autoflowering soort met sterke genetica. Ze is gemakkelijk hanteerbaar en gedijt goed in verschillende omstandigheden, waaronder kou en vorming van schimmel. Ze vereist veel aandacht van haar kwekers, maar zal zeer bevredigende resultaten geven. Onervaren kwekers zullen haar een gemakkelijke optie vinden voor zowel binnen- als buitenkweek. Met de basisvereisten die voorhanden zijn, zal ze uitgroeien tot een gezonde plant.

Als ze binnen wordt gekweekt, zal deze dame ongeveer 40 tot 80 cm hoog worden. Ze beloont je met zo’n 450 tot 500 gram droogbloemen per plant. Als buitenplant zal ze een hoogte bereiken van ongeveer 50 tot 110cm. Ze zal ongeveer 190 tot 240 gram per plant produceren.

Bloeitijd van White Widow Automatic

Deze fantastische weduwe heeft een bloeiperiode nodig van 8 weken en zal, 12 weken na het ontkiemen van het zaadje, klaar zijn voor de oogst.

Smaak en Geur van White Widow Automatic

White Widow Automatic heeft alle terpeenprofielen van de fotosynthese White Widow geërfd. Haar compacte bloemen genereren grote hoeveelheden van de terpenen myrceen, pineen en caryofylleen. Deze natuurlijke stofjes verenigen zich om een ​​smaakprofiel op te bouwen dat wordt gekenmerkt door tonen van kruiden, aardsheid en peper. White Widow doet het vooral goed in heerlijke edibles, waar haar aroma vooral naar voren komt.

Effecten na het Roken of Vapen

White Widow Automatic is net als de originele fotosynthese een betoverende soort voor het lichaam en levert de effecten van zowel Indica als Sativa aan haar gebruikers. De Indica-effecten duren echter korter bij deze soort, waarbij Sativa een groot deel van de show voor zich opneemt.

Na een tijdje zul je voelen dat je lichaam comfortabel wordt, alsof er een warme deken over je heen wordt gegooid. De high verschuift van de geest naar je lichaam op een typische Sativa-manier zonder dat je het gevoel van luiheid ervaart. Je zult verdwalen in je comfort en de wereld om je heen wordt vredig. Je wilt ontspannen een boek gaan lezen of een film bekijken. Je zult ook genieten van een geneeskrachtige werking van de soort, zoals pijnverlichting en verlichting van stress en angst.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

14%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

40 – 80 cm

Hoogte buiten: No selection

50 – 110 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

White Widow x Ruderalis

Effect: No selection

Krachtig, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Peper, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Widow Automatic” te beoordelen