Diesel Automatic

8.5060.00

Diesel Automatic is van hetzelfde genetische materiaal als New York City Diesel en heeft dezelfde geliefde geur en smaak. Koop Diesel Automatische Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Met alle fantastische genetische eigenschappen, qua smaak, effecten en geuren, kreeg deze dame ook nog een surplus die ze erfde van haar ouder, de Lowryder #2. Hierdoor geeft ze dezelfde hoge opbrengst die te danken is aan de toegevoegde autoflowering genetica. Net als elke andere autoflowering mix, geeft het verbeterde oogsten en verbeterde smaken in tegenstelling tot hun voorouders.

Deze dominante, Diesel Automatic kruising kan binnen twee maanden van 0 tot 60+ gram gaan. Ze heeft haar roots in de combinatie van Sativa-, Indica- en Ruderalis-genetica. Haar uiterlijke is een beetje gedrongen maar ze is heel gemakkelijk te kweken. Liefhebbers van de originele New York City Diesel (NYCD) zullen vooral blij zijn met de zuivere en heldere high die behouden blijft in deze nieuwe autoflowering versie.

Groei en Opbrengst

Diesel Automatic is een sterke soort. Het duurt gemiddeld dertien en een halve week om volledig uit te groeien tot een oogstbare volwassen plant. Ze gedijt goed onder verschillende weersomstandigheden waardoor het een ideale plant is voor zowel buiten- als binnenkweek.
Binnen kan ze in de volle grond worden gekweekt of in kassen, tenten, kasten en andere plaatsen. Ze wordt ongeveer 50 tot 70 cm hoog en dat is vrij laag voor een dame. De opbrengst bedraagt ongeveer 375 gram per vierkante meter. Aan de buitenkant heeft ze voldoende ruimte nodig omdat ze zo’n 60 tot 110 cm hoog kan worden. Mits goed verzorgd en onder de juiste omstandigheden kan ze maar liefst 110 gram per plant opleveren.

Bloeifase en Oogst

Na zeven tot acht weken, dit is ongeveer veertien weken na het ontkiemen, zul je met gepaste trots de fantastisch mooie bloemtoppen zien schitteren in het licht. Een waar kleurenpallet van licht en donker groen, witte haartjes en ijzige kristallen. Bij het kweken van wiet geldt één gouden regel; Nooit oogsten voor 75% van de witte haartjes bruin zijn geworden. Want, als de plant echt oogstrijp is, kun je er het meeste van genieten.

Smaak van de Diesel Automatic

Diesel Automatic heeft een typische en penetrante geur. Deze dame haal je beter niet in huis als je discreet wilt zijn met je kweek of als je nieuwsgierige buren hebt. De smaak doet denken aan een brandstofachtige dieselsmaak, maar niet zo overweldigend. Er is ook een milde citrus- en fruitige geur in de toppen om de smaakkarakterisering in evenwicht te brengen. Als je een New York City Diesel-fanaat bent, zal Diesel Automatic je goed van dienst zijn.

Effecten na het roken van Diesel Automatic

Met deze prachtige diva is het elke dag 420. Ze staat erom bekend gebruikers een golf van energie te geven die uitstekend is voor de vroege ochtenden. Een enthousiaste wake en bake-sessie geeft je de energie en de stemming om je dag op een fijne manier door te komen. De door Sativa gedomineerde soort geeft een cerebrale high die zo euforisch is als maar kan. Het heeft geen volledige invloed op het lichaam, wat betekent dat je je taken kunt voltooien in haar gezelschap.

Deze soort heeft ook medische voordelen. Het heeft stemming verhogende eigenschappen en is een energizer die perfect is voor medisch gebruik. Gebruikers associëren Diesel Automatic met het overwinnen van stress en depressie. Verder weet deze koningin vermoeidheid en spanning weg te nemen. Het vergroot de creativiteit en helpt je lichaam om je dagtaken aan te kunnen. Als je echter op zoek bent naar een soort om pijn te verlichten, is een Diesel Automatic niet de beste optie.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

14%

CBD: No selection

Laag

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Diesel x Lowryder #2 x Ruderalis

Effect: No selection

Helder, Kalmerend

Smaak: No selection

Citrus, Diesel, Fruitig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diesel Automatic” te beoordelen