Autoflowering Mix

21.5032.50

Vooral de laatste jaren is het zelf wiet kweken in een stroomversnelling gekomen. Niet alleen omdat er een gedoogbeleid heerst maar vooral omdat men zeker wilt zijn van een goede en gezonde kwaliteit. Maar, niet iedereen weet meteen wat de beste soort is die bij zijn of haar wensen past en daarom bieden wij deze Autoflowering mix aan. Dé perfecte samenstelling voor jou omdat het een gemengde selectie is van originele en autoflowering zaden die zorgvuldig door ons zijn uitgekozen.

Autoflowering zaden van de Autoflowering Mix

Royal Jack, Royal Kush, Royal Diesel en Bluematic automatic zaden zijn een aantal soorten die je in dit aanbod kunt vinden wat betreft autoflowering. Het zijn stuk voor stuk resultaten van het mengen van klassieke wietsoorten die hun uitmuntende kwaliteiten reeds lang bewezen hebben. Met een bloeitijd die varieert van 8 tot tien weken, zijn al de planten die uit deze zaden gaan groeien, heel snel te oogsten. Iets wat bij buitenkweek heel handig is in ons gematigde klimaat en bij binnenkweek heel handig is kwestie van tijdsbestek.

Klassieke autoflowering zaden

Quick One en Royal Kush zijn twee autoflowering soorten die als eersten de meest gegeerde planten waren onder de kwekers. Ze hebben slechts acht tot negen weken de tijd nodig om uit te groeien van zaadje tot mooie oogstbare planten.

Variatie en een snelle voortgang

Met al hun specifieke eigenschappen aan effecten, smaken en geuren, is deze Autoflowering Mix de ideale manier om te starten met het kweken van je eigen wietje. Het zijn stuk voor stuk prachtige bloeiers die snel geoogst kunnen worden zodat je al gauw kunt bepalen welke soort voor jou het beste geschikt is.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Autoflowering Mix” te beoordelen