Critical Kush

8.5060.00

Critical Kush is het resultaat van een kruising tussen de beroemde ouders Critical Mass en OG Kush. Dit cannabis huwelijk leidde tot een eersteklas Indica. Deze telg is niet alleen nuttig op medicinaal vlak maar, geeft ook een geweldige high! Critical Kush Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds koop je online bij HollandsHigh! Wij verzekeren een snelle en discrete levering over de hele wereld!

Een Indica die zijn functies tot het laatst vervult, is een behoorlijke held en Critical Kush is hiervan het beste voorbeeld. De meest gewilde kenmerken van een Indica worden intenser maar de gevreesde couch Lock blijft weg. Ze is tegelijkertijd uitstekend geschikt voor kwekers en gebruikers die op zoek zijn naar een hoge opbrengst en redelijk hoge THC-niveaus. Ze is een bekroonde soort en behaalde onder andere de eerste plaats in de 2015 Spannabis Championship Cup.

Hoe Groeit de Critical?

Critical Kush staat onder kwekers bekend als een makkelijke soort om te telen. Ze is een goede soort waarmee een beginner van start kan gaan. Het is een sterke plant en kan zowel binnen als buiten groeien. Sommigen geven de voorkeur aan een binnenruimte omdat het een vrij korte plant is – ze haalt nét geen meter – en ze toch een heel mooie en kwaliteitsvolle oogst geeft. 500 tot 550 gram per m² is helemaal niet slecht voor een plant die binnen gekweekt wordt en dit in zeven weken tijd.
Buiten heeft ongeveer de plant 55 tot 60 dagen nodig om volledig te bloeien en een maximale hoogte van 140 cm te bereiken. . Met een opbrengst van zo’n 500 tot 550 gram per vierkante meter zit het helemaal niet verkeerd.

Bloeitijd en Oogst van Critical

Een perfecte oogsttijd is midden tot laat september en vochtige weersomstandigheden zetten haar aan om een ​​perfecte opbrengst te geven. Critical Kush wordt niet hoog en, al naargelang je ze getopt hebt of niet, zal ze mooie compacte bloemen opleveren die boordevol kristallen zitten. Wees echter voorzichtig, Critical Kush is een soort die haar geur ver verspreid, al tijdens de bloei. Ze is niet meteen de perfecte soort voor iemand die discreet moet zijn van nieuwsgierige en klikgrage buren.

Smaak en Geur

https://hollandshigh.nl/wp-admin/post-new.php?post_type=woodmart_sidebar
Critical Kush is een vettig aanvoelende bloem en heeft een sterke geur die bij haar high hoort. Voor degenen die van sterk ruikende toppen houden, biedt Critical Kush een rijk aroma. De geuren doen denken aan die van brandstof, vermengd met aardse tonen en een kruidige dennen ondertoon. De smaak zelf is niet echt zo scherp als de geur, dus fans van een citrusachtige en knapperige kruidige toppen zullen er dol op zijn.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

100 – 140 cm

Bloeitijd: No selection

7 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Critical Mass x OG Kush

Effect: No selection

Fysiek ontspannend, Krachtig, Langdurig

Smaak: No selection

Aardeachtig, Fruitig, Pijnboom, Pittig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Critical Kush” te beoordelen