Mother Gorilla

9.0065.00

Welkom bij de nieuwe en verbeterde versie van Royal Madre. Met een eersteklas genetisch erfgoed, geeft ze een indrukwekkend THC-gehalte dat een onweerstaanbare high oplevert. Het wordt ook begeleid met een tich-terpeenprofiel. Haar smaak en aroma maken haar tot de favoriete soorten van cannabis potheads. Koop Mother Gorilla Feminized Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Mother Gorilla staat ook wel bekend als Royal Madre wietzaden.

Mother Gorilla is een verbeterde versie van Royal Madre die een mix is van Jack the Ripper en Reina Madre (Queen Mother). Het is een sterke Sativa-soort die een harde stoot van cerebrale high levert. Desalniettemin hebben de veredelaars van Royal Queens Seeds haar echter willen verbeteren tot iets uitmuntend. Gorilla-genetica werd, door gebruik te maken van Reina Madre en haar te mengen met Glue, in de vergelijking toegevoegd. Dit is een nieuwe soort met verhoogde potentie.

Groei en opbrengst

Mother Gorilla is een makkelijk te hanteren soort. Ze is een fotoperiode soort die een relatief klein blijft met een korte bloeiperiode heeft voor haar soort. Ze geeft een goede opbrengst en een perfecte high.

Binnen kan ze een hoogte bereiken van 60 tot 100 cm .De teler wordt beloond met een opbrengst van 450 tot 500 gram per vierkante meter. Buiten bereikt ze een hoogte van 140 tot 180 cm met een opbrengst van 500 tot 550 gram per plant. Begin oktober is ze klaar voor de oogst.

Bloeitijd van de Mother Gorilla

na een bloeiperiode van 9 tot 10 weken zal deze mooie dame je neusgaten aan met penetrante geuren verwennen. Ze is rijk aan het aroma van chocolade en dennen, voelbaar zodra de knop wordt aangestoken. Of het nu een joint is of een bong. Dat, in combinatie met haar hoge THC-gehalte, zorgde ervoor dat haar tas de High Times won

Hoe Smaakt de Mother Gorilla?

Als één geheel vormen de ouders van Mother Gorilla’s een hybride met een spectaculaire smaak en aroma. Ze is rijk aan terpenen die uitmonden in smaken van chocolade en aarde. De chocoladesmaak wordt aangevuld met zoetheid en kruiden om de roker in haar charmes te lokken en hen hopeloos verliefd op haar te maken. U kunt ook enkele hints van kruiden detecteren.

Effecten na het Roken of vapen

Mother Gorilla, een sterk door Sativa gedomineerde soort, heeft een THC-gehalte van 23% dat kan oplopen tot 30%. Ze slaat echt in en heeft dezelfde effecten als andere Sativa-soorten. Terwijl haar smaak afkomstig is van Reina Madre, bezorgde de Gorilla-lijm haar een geestverruimende high. Ze brengt geen ongewenste effecten zoals angst en kriebels. Integendeel, ze levert een ideale hoeveelheid energie en enthousiasme.

Ze is een snelle danseres omdat ze in een mum van tijd de geest stimuleert en de neuronen nieuw leven inblaast, minus het overweldigende effect dat bij sommige soorten wordt opgemerkt. De rook, ervaringen van nieuwe gebruikers worden inspirerend genoemd. Wanneer ze in milde doses wordt ingenomen, is ze nuttig voor atleten en artiesten omdat ze de creativiteit stimuleert. In grote hoeveelheden wordt ze euforisch. De gebruiker wordt joviaal, vrolijk en makkelijk benaderbaar. Sommige gebruikers zullen verrast worden door heuse giechelbuien.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

60 – 90 cm

Hoogte buiten: No selection

100 – 140 cm

Bloeitijd: No selection

8 weken

Oogstmaand: No selection

Oktober

Genetische achtergrond: No selection

Jack The Ripper x Reina Madre

Effect: No selection

Euforisch, Kalmerend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Chocolade, Herbal, Pittig, Skunk, Zuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mother Gorilla” te beoordelen