Northern Light Automatic

9.0065.00

Ben je een fan van het prachtige noorderlicht? Hoe het ook zij, deze nieuwe, verbeterde versie van de soort levert een krachtige high en een hoge opbrengst, ideaal voor commerciële kwekers en kwekers voor substantiële opbrengsten. Met Afghani genetica werden de goede eigenschappen van de moedersoort doordrenkt met autoflowering eigenschappen om deze schoonheid te geven. Koop Northern Light Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

De Northern Light Automatic-soort werd een kamerplant die beroemd was in zowel Nederland als over de hele wereld. Er werden verschillende kweektechnieken gebruikt om variaties van de soort te produceren, waarbij de gewenste kenmerken werden benut en vermengd met unieke zelfbloeiende eigenschappen. Ze is zowel gefeminiseerd als autoflowering, waardoor ze ideaal is voor binnenkweek voor mensen met nieuwsgierige buren.

Groei en Oogst van Northern Light Automatic

Northern Light Automatic is één van de autoflowering soorten met de hoogste opbrengst. Ze groeit beter en sneller dan de originele soort, dankzij de zelfbloeiende eigenschappen. Binnen zegent ze haar kwekers met een opbrengst van 500 tot 550 gram per vierkante meter na het bereiken van een hoogte van 80 tot 120 cm. Buiten wordt ze zo’n 130 tot 160 cm hoog met een opbrengst van 170 tot 220 gram per plant. Ze bloeit 6 tot 8 weken en is binnen 10 tot 12 weken na het ontkiemen klaar voor de oogst.

Kenmerken tijdens de Bloei

Haar toppen zijn compact verpakt met dichte en prominent aanwezige suikerbladeren. De bladeren zijn olijfgroen, met enkele lijnen van paars en blauw die ze kriskras doorkruisen. Haar schoonheid is net zo aanlokkelijk als het noorderlicht zelf. De koperachtige, diep oranje tint van de stampers past perfect bij de bladeren met hints van diepblauwe punten.

Smaak en Geur van Northern Light Automatic

Northern Light Automatic heeft hetzelfde aroma en dezelfde smaak geërfd als de oudersoort. Het aroma is krachtig en klopt snel in de neusgaten met een geur van vochtige ganja, terwijl de smaak verschillende tonen bereikt. De aanvankelijke smaak is dennenachtig en aards en wordt met het verstrijken van de tijd meer uitgesproken. Deze combinatie is een aangename mix. In de smaak van deze soort kun je wat sporen van citrus ontdekken.

Effecten na het Roken of Vapen

Northern light Automatic, net zoals haar oudersoort, vliegt als een vlinder en steekt als een bij. Ze is snel en zal je binnen een korte tijd van de eerste trek knock-out slaan. Haar erfgoed komt tot uiting in haar invloeden door het roken. Met een THC-percentage tussen 15 en 22%, geeft het een kalmerende rust en euforie, perfect voor gebruik ’s avonds na een lange dag op het werk. Verwacht een volle, geluk opwekkende high van deze heerlijke toppen.

Northern light Automatic heeft ook verschillende medicinale eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruikers van medicinale marihuana. Haar uitwerking op het lichaam helpt om verschillende pijnen en irritaties te bestrijden. Mensen met langdurige pijn, artritis en migraine profiteren van dit fenomeen. De soort weet ook de smaakpapillen te stimuleren, waardoor je een hongergevoel krijgt dat uitstekend is voor mensen met een gebrek aan eetlust en slapeloosheid.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

14%

CBD: No selection

Laag

Hoogte binnen: No selection

80 – 120 cm

Hoogte buiten: No selection

130 – 160 cm

Bloeitijd: No selection

5 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Northern Light x Ruderalis

Effect: No selection

Helder, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Fruitig, Peper, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Northern Light Automatic” te beoordelen