Royal Haze Automatic

8.5060.00

Haze soorten zijn vooral bekend om hun Sativa eigenschappen die een cerebrale en opwindende high geven met een lekkere vibe. Eén van de belangrijkste problemen met deze strains is dat ze een relatief lange tijd nodig hebben voor ze hun maximale hoogte bereiken. Koop nu Royal Haze Automatic Cannabis Zaden van Royal Queen Seeds online op HollandsHigh!

Met Royal Haze Autoflowering heeft men op een glorieuze manier deze kwestie kunnen vermijden door autoflowering eigenschappen in de Haze lijn te brengen. Deze dame heeft de samenstelling van 50% Sativa-genetica, 20% Indica-genetica en uiteindelijk 30% autoflowering ruderalis-genetica. Ze is het kind van de blend tussen twee bekende soorten, Amnesia Haze en Skunk. De beste cannabis ruderalis werden aan de mix toegevoegd om de autoflowering eigenschappen te geven. Terwijl Amnesia voor pittige smaken en een langdurige high zorgt, zorgt Skunk voor fysieke ontspanning. Royal Haze Automatic is een soort waar je dol op zult zijn.

Hoe Groeit de Royal Haze Automatic?

Royal Haze Autoflowering is een makkelijke soort om te kweken en te beheren. Ze is een ideale soort waarmee beginnende kwekers kunnen trainen om wietzaden te kweken. Ze vertoont de groei-eigenschappen van andere autoflowering soorten met hun korte structuur en compactheid. Ze kan het goed doen op kleine stealth-plaatsen, waardoor ze ideaal is voor zowel binnen- als buitenkweek.

Als ze binnen wordt gekweekt, zal ze 65 tot 86 cm hoog worden en een opbrengst geven van 350 gram per vierkante meter. Buiten wordt ze groter en levert ze meer op. Ze wordt gemiddeld 120 tot 150 cm hoog, met een opbrengst van 130 tot 180 gram per plant.

Bloeitijd van de Royal Haze Automatic

Ze heeft een milde omgeving nodig om de beste opbrengst te geven en heeft 8 tot 9 weken nodig om te bloeien. Deze dame zal na 12 tot 13 weken na het ontkiemen smeken om geoogst te worden.

Welke smaakt heeft de Royal Haze Automatic?

De effecten van deze dame gaan gepaard met diepe aardse smaken. Bij het in- en uitademen worden je smaakpapillen getrakteerd op de smaken van citrus, aardsheid en kruiden. Ze is een echte traktatie.

Effecten na het Roken of Vapen

Trouw aan haar Haze-erfgoed, geeft Royal Haze Automatic een voornamelijk cerebrale high die de geest raakt en een opbeurende euforische buzz geeft. Ze zal je een krachtige high geven die nieuwe creativiteitsniveaus in je stimuleert. Het geeft je kracht en stimuleert de productiviteit. Laat het je niet verbazen dat je na het roken of vapen een intens gevoel van geluk gaat voelen en breed gaat lopen glimlachen. In sommige gevallen worden het zelfs lachsalvo’s die gevolgd worden door een gevoel van pure sereniteit.
Royal Haze Automatic biedt precies de juiste hoeveelheid die iemand nodig heeft om de dag door te komen. Het laat je niet ontsporen met slapen, waardoor het een essentieel recreatief hulpmiddel is om na het werk te socializen. Sterker nog, ze is nuttig voor mensen die geen eetlust hebben en heeft afrodiserende eigenschappen. Een prima soortje om uit te proberen met je partner.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

65 – 85 cm

Hoogte buiten: No selection

120 – 150 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 8 weken

Genetische achtergrond: No selection

Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis

Effect: No selection

Helder, Opbeurend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Herbal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Haze Automatic” te beoordelen