Royal Jack Automatic

9.5070.00

Veredelaars bij Royal Queens Seeds besloten het leven van één van de beroemdste cannabisactivisten te vieren met een al even beroemde soort. De originele Jack Herer-soort was geliefd bij zowat alle wietkenners over de hele wereld. Daarom besloten ze om van de legendarische fotosynthese soort een gemakkelijk te kweken autoflowering soort te maken. Uit deze zoektocht kwam de Royal Jack Automatic. Koop Royal Jack Automatic Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

Royal Jack Automatic, een Sativa-dominante hybride soort, is vernoemd naar een cannabisactivist en auteur. Jack Herer schreef een boek over het industriële en ecologische gebruik van cannabis. In het begin kruisten veredelaars Shiva Skunk en Northern Lights #5 wat een ​​Indica-dominante soort gaf. De Haze genetica werd toegevoegd om de effecten in evenwicht te brengen. Haze voegde ook een enorm THC-gehalte en cognitieve effecten toe aan de mix. Later voegden ze autoflowering genetica toe om de soort haar gemakkelijk te kweken en winterharde eigenschappen te geven.

Hoe Groeit de Royal Jack Automatic?

Omdat het een autoflowering soort is, heeft Royal Jack Automatic de normale lichtperiodes niet nodig om resultaat te geven. Ze heeft dezelfde groeikenmerken die doen denken aan andere autoflowering soorten. De korte structuur die ze bereikt als ze volwassen is, maakt haar ideaal voor binnenkweek. Buiten geeft ze ook een wenselijke opbrengst en ze gedijt goed in milde klimaten.
Als ze buiten wordt gekweekt, wordt ze gemiddeld 40 tot 80 cm hoog en past ze in kleine ruimtes. Ze zal een opbrengst geven van 350 tot 400 gram per vierkante meter. Als buitenplant zal ze ongeveer 60 80 cm hoog worden. Ze zal een mooie opbrengst geven van 70 tot 120 gram per plant.

Bloeitijd van Royal Jack Automatic

Deze dame heeft een bloeiperiode van 7 tot 8 weken nodig om tot de volwassenen te behoren. Dit maakt dat ze ongeveer 12 weken, na het ontkiemen van het zaadje, klaar is voor de oogst.

Smaak en Geur

Royal Jack Automatic is een soort met een rijke en diverse smaak- en aromaprofiel. Dankzij haar oudersoorten en erfgoed kan ze verschillende smaken en aroma’s leveren. Telkens wanneer je deze mooie dame inademt, worden je neusgaten en smaakpapillen verwend met een golf van peper, kruiden en specerijen. De dominante caryofylleen-, pineen- en myrceenterpenen in de soort dragen bij aan de smaak.

Effecten na het Roken of Vapen

In plaats van je geest in de vergetelheid te storten, levert Royal Jack Automatic een gedetailleerd, stimulerend effect met verhoogde productiviteitsboosts. Met een THC-capaciteit van 16% stimuleert ze creativiteit en de drang om je taken of klusjes af te maken. Ze zal de gebruikers niet overweldigen omwille van de aanwezige delicate CBD-niveaus.

Ze is een uitstekende soort om overdag van te genieten. Personen die op zoek zijn naar een mentale boost bij het uitvoeren van fysieke activiteiten of die hun output willen verhogen, zullen genieten van Royal Jack Automatic. Ze zal je concentratie een boost geven, je focus verscherpen en je geest helpen om soepel tussen gedachten te wisselen. De milde CBD-gehaltes helpen de high onder controle te houden en vullen de effecten aan met ontspanning. Ze is een soort waar je met je vrienden van kunt genieten tijdens een picknick of evenement.

Extra informatie

Cannabis Zaden: No selection

Merk: No selection

THC: No selection

16%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

40 – 80 cm

Hoogte buiten: No selection

50 – 90 cm

Bloeitijd: No selection

6 – 7 weken

Genetische achtergrond: No selection

Jack Herrer x Ruderalis

Effect: No selection

Creatief, Motiverend

Smaak: No selection

Aardeachtig, Herbal, Peper, Pijnboom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Royal Jack Automatic” te beoordelen