Northern Light

8.5060.00

Wat dacht je van de première van een bijna pure Indica-soort? Ja, deze dame was een pionierster van de moderne cannabistijd, wier reputatie haar aan het einde van het millennium tot een ​​legende maakte. Ze is een Afghaanse soort die geliefd is bij kwekers, gebruikers van medicinale marihuana en recreatieve gebruikers. Ze is een knock-out blowtje die je gegarandeerd op de bank vastketent. Koop Northern Light Gefeminiseerde Wietzaden van Royal Queen Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending!

De genetica van deze dame heeft ervoor gezorgd dat ze een begrip is onder gebruikers. Het erfgoed is niet bekend, maar wordt verondersteld afkomstig te zijn van de Amerikaanse westkust. Ze is de som van zeven zaden die in de loop der jaren zijn gekweekt, gekruist en gemengd, waardoor de genetica steeds mysterieuzer is geworden. Sommigen beweren dat ze Thaise is, terwijl de legende zegt dat het een Afghaan is. Dit gefeminiseerde zaad is een Indica met een aantal Sativa eigenschappen.

De Groei en Opbrengst van Northern Light

In vergelijking met andere soorten is Northern-light gemakkelijk te kweken en te beheren. Ze heeft bewezen bestand te zijn tegen tal van plagen en ziekten, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren kwekers. Ze hebben een warm klimaat nodig dat lijkt op dat van Zuid-Spanje en Californië.

Als ze buiten in de zon wordt gekweekt en voldoende voedingsstoffen en water krijgt, groeit ze uit tot een indrukwekkende boom met een hoog rendement van 575 tot 625 gram per plant. Ze zal torenhoog worden en makkelijk 180 tot 220 cm halen. Binnen bereikt ze een hoogte van 100 tot 160 cm, met een opbrengst van 500 tot 550 gram per vierkante meter.

Hoe Bloeit de Northern Light?

Deze dame van het Noorderlicht heeft ongeveer acht tot negen weken nodig om te bloeien. Rond eind september is ze helemaal klaar voor de oogst. Haar toppen zijn compact verpakt met dichte en prominent weergegeven suikerbladeren. De bladeren zijn olijfgroen, met enkele lijnen van paars en blauw die ze kriskras doorkruisen. Haar schoonheid is net zo aanlokkelijk als het noorderlicht zelf. De koperachtige, diep oranje tint van de stampers past perfect bij de bladeren met hints van diepblauwe punten.

Smaak en Geur van Northern Light

Het aroma van deze soort is krachtig en klopt snel in de neusgaten met een geur van vochtige ganja, terwijl de smaak verschillende tonen bereikt. De aanvankelijke smaak is dennenachtig en aards en wordt met het verstrijken van de tijd meer uitgesproken. De combinatie is een aangename mix. In de smaak van deze soort kun je wat sporen van citrus ontdekken.

Effecten na het Roken van Northern Light

Northern-light vliegt als een vlinder en steekt als een bij. Ze is snel, maar zal je binnen een korte periode na de eerste hijs knock-out slaan. Haar afkomst is terug te vinden in haar effecten bij het roken. Met een THC-percentage tussen 15 en 22%, zorgt ze voor een kalmerende rust en euforie, ideaal voor gebruik ’s avonds na een lange dag op het werk. Verwacht een volle, geluk opwekkende high van deze prachtige toppen.

Northern-Light heeft ook verschillende geneeskrachtige eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruikers van medicinale marihuana. Haar krachtige greep op het lichaam helpt om verschillende pijntjes en irritaties te bestrijden. Personen die lijden aan langdurige pijn, artritis en migraine profiteren van dit fenomeen. De soort weet ook smaakpapillen op te wekken, waardoor je een hongergevoel krijgt, perfect voor mensen met een gebrek aan eetlust en slapeloosheid.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

18%

CBD: No selection

Gemiddeld

Hoogte binnen: No selection

100 – 160 cm

Hoogte buiten: No selection

180 – 220 cm

Bloeitijd: No selection

7 – 8 weken

Oogstmaand: No selection

eind September

Genetische achtergrond: No selection

Northern Lights S1

Effect: No selection

Gebalanceerd, Helder, Stoned

Smaak: No selection

Aardeachtig, Citrus, Fruitig, Peper

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Northern Light” te beoordelen