Silver Haze

14.00108.00

Silver Haze? Ooit al van gehoord? Nou, je hebt haar waarschijnlijk al eerder gerookt. Ze is één van de meest prominente soorten ter wereld en heeft de harten van veel gebruikers veroverd sinds ze de High Times Cannabis Cup won. Bestel je Seeds bij onze Hollands High Seedshop en geniet van een reis naar het spirituele rijk. Koop Silver Haze Gefeminiseerde Wietzaden van Sensi Seeds online bij HollandsHigh! Snelle en discrete wereldwijde verzending! Bekijk al onze Sensi-soorten!

Veredelaars bij Sensi Seeds besloten de spectaculaire Silver Haze te vervrouwelijken en kwamen met dit prachtige wonder. De originele soort heeft vele prijzen gewonnen en is een favoriet bij de cannabisgemeenschap. De gefeminiseerde versie van deze soort is ideaal voor beginnende kwekers die de mannelijke planten nog niet zo goed kunnen determineren en omdat ze minder ruimte nodig hebben om te groeien. Ze zal ook de teler goed belonen met een aardige oogst. Deze dame heeft een hoog THC-gehalte dat je geest en ziel naar een pulserende high zal brengen waarmee je met je voeten van de grond getild wordt. Verwacht je aan aardse tonen met sporen van dennen en hout

Hoe groeit de Silver Haze?

Silver Haze heeft een sterke groei waardoor de kennis van technieken als Screen of Green (ScroG) een meerwaarde kunnen zijn. Ze zal het goed doen onder andere teelttechnieken zoals lollipopping en super cropping. Deze dame zal het zowel binnen als buiten goed doen, waarbij buitenkweek het meest geschikt is in regio’s waar de soort kan genieten van maximale bloeiperiodes door lange warme zomers.
Je mag je, zowel binnen als buiten, verwachten aan een enorme opbrengst van planten die heel hoog groeien. Vooral door hun lengte zijn ze niet zo geschikt voor iemand die discreet buiten wilt telen.

Bloeitijd van de Silver Haze

Silver Haze zal uitgroeien tot een typische Sativa plant. Ze zal tot grote hoogten stijgen en toppen ontwikkelen op de centrale cola met een aanzienlijke harsproductie en lange bloeiwijzen, die zich uitstrekken tot de hoofdstam en zijtakken. Na een bloeiperiode van 65 tot maximum 80 dagen is je plant klaar voor de oogst en kan je de talrijke bloemen gaan scheiden van de plant.

Smaak en high

Als het om de smaak gaat, geeft deze soort aardse tonen die bestaan ​​uit verschillende smaken van dennen en hout. Na het genieten van de Haze ervaar je vaak een zoete nasmaak op de tong. Silver Haze zal, net als andere Haze-soorten, je verleiden om haar vaker te gaan gebruiken want ze geeft een sensuele en cerebrale high met immense kracht en langdurig plezier..

Effecten van Silver Haze

Aan de effecten van Silver Haze ga je merken dat het een dominante Sativa plant is. Ze geeft een krachtige punch van een sensuele cerebrale high die je in euforie zal brengen. Je gaat je voelen alsof je losmaakt wordt van de aarde en de kosmos doorkruist, op zoek naar een diepere betekenis van het leven. De high zal ook zorgen voor een beter humeur, verhoogde creativiteit en een scherpere focus.

Deze soort maakt je niet loom, waardoor ze ideaal is voor gebruik overdag. Ze zal de focus geven die nodig is om aan een taak te werken en de energie die nodig is om deze te volbrengen. Creatievelingen zoals schrijvers, zangers en schilders kunnen de verhoogde creativiteit gebruiken om hun verbeeldingskracht aan te boren en betere werken te creëren. Medisch gezien is de soort nuttig voor mensen die te kampen hebben met stress, angst en stress. De stemmingsverhogende en motiverende aspecten van de rooksessie zullen zorgen voor een beter humeur en minder donkere gedachten.

Extra informatie

Merk: No selection

Cannabis Zaden: No selection

THC: No selection

20%

CBD: No selection

Laag

Opbrengst Binnen: No selection

400-650 g/m2

Opbrengst Buiten: No selection

Gemiddeld

Bloeitijd: No selection

9 – 11 weken

Genetische achtergrond: No selection

Afghanistan x Haze

Effect: No selection

Blij, Euforisch

Smaak: No selection

Citrus, Fruitig, Tropisch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silver Haze” te beoordelen